Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

FALCON EX ANIARA , ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΘΑΛΑΜΗΓΟΥΣ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ

Η θαλαμηγός Φάλκον ύστερα από 3 περίπου χρόνια παραμονής της στον Πειραιά, την έκανε σιωπηρά... μα πολύ σιωπηρά έως ένοχα, για την απέναντι ακτή πριν γίνει καρφίτσες.

OSTSEELAND, την είχαν ονομάσει οι ανατολικογερμανοί, και ο πρόεδρος Χόνεκερ παρόλο που ζαλιζόταν και ποτέ δεν ταξίδευσε μαζί, ήταν περήφανος, και κατάφερε να πάρει και την συγκατάθεση των συντρόφων του.

Ένα γερό σκάφος, χτισμένο το 1971, προοριζόμενο για παράκτια ναρκαλιεία.  Το κατωκάραβο κανονικά φιαγμένο με προδιαγραφές πολεμικού ναυτικού. Το επάνω λιτό με την σουίτα του προέδρου και άλλες 3 μικρότερες καμπίνες.

Διπλούς ασύρματους,  αλεξίσφαιρα παράθυρα, κλπ
Ο Κάστρο και ο Τσαουσέσκου ανάμεσα στους επιβάτες της.
Δυστυχώς περιέπεσε εν πολλοίς σε απατεώνες, που δεν μπόρεσαν να το αξιοποιήσουν , το κατέβασε από Βαλτική  ένα Τούρκος , και μετά το αγόρασε .ο τελευταίος από το Ντουμπάι.

Αυτό που έγινε γνωστό , έιναι στα 2  τελευταία χρόνια στην Ελλάδα παρατημένο στου Σπανόπουλου, χρεώθηκε με 800.000, και δεν ξέρω τι άλλο. Οπότε ο Εμιράτης παρέδωσε πνεύμα, και τα εγχώρια λαμόγια εξύμνησαν το κύριο, και άλλαξαν καινούργια παντελόνια.

Στυλιτεύουμε την ολιγωρία του Λ.Σ, να δώσει πληροφορίες, και βέβαια γνωρίζουμε πως δουλεύει το σύστημα με τους  ημέτερους. Ας κρατάνε τα προσχήματα τουλάχιστον.

Η εν λόγω θαλαμηγός, ρυμουλκήθηκε και παραδόθηκε στο Αλιαγά, αφού βέβαια άφησε και χοντρά φέσια σε ναυτικούς και άλλους., προς τέρψη των τροκτικών...

Επειδή συμβολίζει μία εποχή θα  κρατήσουμε την φωτό στο τέλος της σελίδας





Δεν υπάρχουν σχόλια: