Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Χρ.Παπουτσής: "...πάντοτε αρωγοί του ελληνικού πλοίου και του Έλληνα ναυτικού"

..HASTA QUANTO?? Don Papoutsis y compania

Uno es definitivo.. puedes destruir el pais, pero no a la comunidad maritima.

Γιορτάζουμε την ημέρα της εμπορικής ναυτιλίας,  ακόμα της μεγαλύτερης παγκοσμίως αλλά φθίνουσα, και χωρίς υπουργείο .Η εμπορική ναυτιλία ενσωματώθηκε στην μεγάλη Ελληνική αλιεία.. για φαντασθείτε?? Πάντως και η διάλυση θέλει τον μάστορα της ...

Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε., κύριοι και κυρίες  άναυτοι πασών κατηγοριών...




undefined- Δήλωση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή για την «Ημέρα του Ελληνικού Εμπορικού Ναυτικού και την Ευρωπαϊκή Ημέρα της Θάλασσας»

"Με αφορμή το σημερινό εορτασμό της Ημέρας του Ελληνικού Εμπορικού Ναυτικού, θα ήθελα να απευθύνω ένα θερμό χαιρετισμό σε όλους τους θεσμικούς φορείς της ελληνικής εμπορικής ναυτιλίας.

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη διά του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής και των υπηρεσιών του, στο πλαίσιο της αποστολής που τους έχει εμπιστευθεί η Ελληνική Πολιτεία, θα στέκονται πάντοτε αρωγοί του ελληνικού πλοίου και του Έλληνα ναυτικού.

Η εξασφάλιση συνθηκών ασφάλειας και ασφαλούς ναυσιπλοΐας καθώς και η αποτελεσματική αντιμετώπιση των σύγχρονων απειλών συνιστά ουσιώδη παράγοντα για την οικονομική ευημερία της πατρίδας μας, την κοινωνική συνοχή του ελληνικού λαού και την προστασία του θαλασσίου περιβάλλοντος.

Η επίτευξη αυτού του στόχου αποτελεί αντικείμενο καθημερινής δράσης του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής τόσο στον ελληνικό θαλάσσιο χώρο όσο και οπουδήποτε στον κόσμο βρίσκονται και δραστηριοποιούνται ελληνικά πλοία.

Είμαι βέβαιος ότι ολόκληρη η ελληνική ναυτιλιακή και ναυτεργατική κοινότητα θα εξακολουθήσει να συνδράμει αυτή την προσπάθεια προκειμένου η εμπορική μας ναυτιλία να συνεχίσει να διαδραματίζει τον πρωταγωνιστικό της ρόλο σε εθνικό και διεθνές επίπεδο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: