Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

Χαστούκι» στον Ερντογάν για την Αγιά Σοφιά

....σιγά μην του έσκισε τον αέρα, κύριε παπαρολόγε δημοσιογράφε.

Τόσα χρόνια γίνονται προσπάθειες για να γυρίσει η επισκευή στην Ελλάδα, εσύ που ήσουνα?? περίμενες να μιλήσει ο Μαρτίνος για να πεις την βλακεία σου??

Δυστυχώς, οι παπαρολόγοι και οι αγναντεύοντες την θάλασσα από πολύ μακρυά, έγιναν τόσοι πολλοί, που χάσαμε τ αυγά και τα πασχάλια.

Καλά, όσο για την γλώσσα την έχουμε χαμένη, από παλιά. Οπότε , δεν σε παραξηγούμε κ δημοσιογράφε, διότι ο κ Μαρτίνος δεν ζητάει..... μία σωστή αντίδραση και πρόταση χιλιοειπωμένη , που ευχόμαστε έστω και τώρα κάτι ν αλλάξει..

...και βεβαίως περιμένω τα σχόλια για την δήλωση των Εγγλέζων,  οι οποίοι αντικαθιστούν τους Αμερικάνους στα βρόμικα.... άιντεεε


agia sofia lt

Τι ζητά Έλληνας εφοπλιστής

Την αντίδραση του εφοπλιστή Ανδρέα Μαρτίνου προκάλεσε η προκλητική απόφαση για μετατροπή της Αγιά Σοφιάς σε τζαμί. Μάλιστα, πέρα από την καταδίκη της ενέργειας της Άγκυρας ο εφοπλιστής ζητά η Τουρκία να πάψει να αποτελεί προορισμό για επισκευές και δεξαμενισμούς ελληνικών πλοίων.

«Η τζαμοποίηση της Αγιάς Σοφιάς είναι προσβολή για τη διεθνή κοινότητα και μία ακόμη εξοργιστική και κραυγαλέα αναίτια πρόκληση της Τουρκίας που πλέον έχει καταστεί σαφές ότι δεν μπορεί να υπάρχουν επί ίσοις όροις συνομιλίες με ένα ισλαμιστικό εθνικιστικό καθεστώς. Πιστεύω πως οι Έλληνες εφοπλιστές πρέπει να αποκλείσουν πλέον το destination Τουρκία για επισκευές και δεξαμενισμούς. Αμέσως», γράφει σε ανάρτησή του.

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: