Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

ΠΕΜΕΝ: Καταγγελία για την Πλοηγική Υπηρεσία

.... όλα αυτό το κατόρθωμα το κάνατε απευθείας από τις καρέκλες σας, η σηκωθήκατε λιγάκι, να πάρετε αέρα??  πήρατε χαμπάρι ότι χάθηκε το νατ?? ότι ο οίκος του ναύτου δεν υπάρχει??
καλά κρασιά....

ploigida_limani_peiraia_
Φωτο:http://www.hellenica.de
Μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους τους εργαζόμενους στην Πλοηγική Υπηρεσία ζητούν τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ και «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ».
»Επανερχόμαστε στην συνεχιζόμενη παραβίαση των εργασιακών δικαιωμάτων σε βάρος των εργαζομένων στην Πλοηγική Υπηρεσία η οποίοι προσλαμβάνονται με σύμβαση έργου ορισμένου χρόνου.
Συγκεκριμένα έχουμε επανειλημμένα καταγγείλει και αναδείξει ότι λόγω των αυξημένων αναγκών της Πλοηγικής Υπηρεσίας απαιτείται η κάλυψη των θέσεων εργασίας να γίνεται από εργαζόμενους με μόνιμη και σταθερή εργασία. Το ΥΝΑ και οι υπηρεσίες του συνεχίζουν να συνάπτουν συμβάσεις εργασίας με εργαζόμενους χωρίς συγκροτημένα δικαιώματα.
Από καταγγελίες συναδέλφων ναυτεργατών η διεύθυνση του πλοηγικού σταθμού προχώρα στην απόλυση τους χωρίς να έχει διασφαλιστεί ούτε η κάλυψη αυτών των θέσεων από εργαζόμενους με μόνιμη και σταθερή εργασία.
Αυτές οι μεθοδεύσεις είναι αντεργατικές και επικίνδυνες για την ασφάλεια των εργαζομένων, απαιτούμε το ΥΝΑ και οι υπηρεσίες του να αναλάβουν της ευθύνες τους για την άμεση κάλυψη των αναγκών της Πλοηγικής Υπηρεσίας από εργαζόμενους με μόνιμη και σταθερή εργασία.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: