Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΏΝ

...δεν απέχω από τον προβληματισμό και την ενημέρωση, Είμαι αηδιασμένος...

…σκατομελέτα κι έρχεται…αλλά  πόσο μαλακοηλίθιος μπορεί να είσαι για να κάνεις τέτοια ομελέτα??
Από τα ταξίδια μου στον πλανήτη γη, κράτησα τα καλλίτερα.
Ένας κομπλεξικός γυρνώντας από δω κι από εκεί, σιγά μην ενδιαφερότανε για το καλλίτερο… άλλως τε καιροσκόπος ήταν και το ‘δειξε. ‘Ότι βλακεία είδε , την σουτάρει στην Ελλάδα,  σκεπτόμενος ότι οι Έλληνες ναυτικοί δεν έχουν πάει στα 2-3 μέρη που πήγε εκείνος και άρα δεν έχουν καμμία γνώση του τι συμβαίνει αλλού.  Όμως να συμφωνήσω και να πληρώνω φόρους όπως όλοι…
Αυτά που πληρώσαμε και τα φάγατε πολιτικοί της πλάκας , θα μας τα δώσετε πίσω??? Τους κλέφτες θα τους πιάσετε??? Την κουλουρτζού τη πιάσατε , τους άλλους, αυτούς που είναι δίπλα σας??? Τέτοια αηδία, τέτοια σιχαμάρα?? Μα ο λαός τους ψήφισε… σωστά η μαλαχία δεν πάει στα βουνά….


    1/4/2015 πενεν

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ κ. ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα στον ημερήσιο τύπο ο Υπουργός Οικονομικών κ. Βαρουφάκης σχεδιάζει και προτείνει την κατάργηση του ειδικού τρόπου φορολόγησης των Ναυτικών και την εξίσωση με την φορολογία των μισθωτών στον χερσαίο χώρο.
Εάν και εφόσον είναι στις προθέσεις της κυβέρνησης μια τέτοια μεταβολή, σημαίνει ότι η κυβέρνηση κηρύσσει πόλεμο ενάντια στον Ναυτεργατικό κόσμο της χώρας μας και οδηγεί το Ναυτικό επάγγελμα στην διάλυση και την απαξίωση. Υπενθυμίζουμε ότι η φορολογία των Ναυτικών την τελευταία 5ετία τριπλασιάστηκε.
Ενδεικτικά σημειώνουμε την εικόνα που διαμορφώνεται  στον χώρο της Ναυτιλίας και ειδικά των προβλημάτων που συνδέονται με τα Ναυτεργατικά προβλήματα.




Γρ. Μ.Μ.Ε & ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ eGov Office
Σήμερα στις 7:59 μ.μ.
Δήλωση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας, Υποδομών,
Ναυτιλίας & Τουρισμού κ. Θοδωρή Δρίτσα


«Μόνο ως πρωταπριλιάτικο αστείο, μπορεί να διαβαστεί η είδηση περί αύξησης του συντελεστή φορολογίας των ναυτικών, η οποία κυκλοφόρησε νωρίς σήμερα το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: