Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

ΒΥΘΙΣΗ ΠΛΟΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΟΛΙΑ

...εκεί που θα διαβάσετε μοτορσιπ, υπάρχει και ερμηνεία.. ότι είναι πλοίο περιορισμένων δυνατοτήτων και φορτίων. Εσείς οι μεγαλύτεροι μην παραξενεύεστε, όλο και κάτι έχετε να μαθαίνετε...
Αλλά, γιατί τόση μυστικότητα?? Αλλοδαποί οι ναυτικοί αλλά δεν έχουν πατρίδα.
Το βαποράκι από Αλιαγά για Κύπρο μέσω Καρπάθου, μήπως του είπαν να κάνει μέγιστο κύκλο και αυτός νόμιζε μέγιστη απόσταση??? Αγνοείται ο Πλοίαρχος και έτσι απαιτείται σεβασμός.
Αν λέμε.. αν , υπάρχει σεβασμός στην ενημέρωση, πέστε μας και κάτι περισσότερο??

Σημείωσα ότι η ευαισθησία των λεγόμενων πειρατών, δεν ενεργοποιήθηκε στο θέμα, εκτός από τα καταστήματα που άνοιξαν Κυριακή, και ότι η Χίος απαιτεί πλοίο για Πειραιά , κάθε ημέρα.
Κατάλαβα, ότι δεν απαιτούν σύνδεση με τον Πειραιά, αλλά καθημερινή σύνδεση του νησιού.
Εύκολο... λεφτά  υπάρχουν, αγοράζετε το καλλίτερο και το πιο γρήγορο,διότι θέλετε να είστε και στον Πειραιά σε 6 ωρούλες, και το βάζετε να κάνει διπλά δρομολόγια την ημέρα. Να είστε σίγουροι ότι δεν θα σας ενοχλήσει κανείς. Το να απαιτείται όμως, και να πληρώνουν άλλοι... καλά την βγάλατε τόσα χρόνια. Βάλτε πάλι το χέρι στην τσέπη.

Ακαρπες παραμένουν έως τώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του πλοιάρχου του μότορσιπ «STELLΑ», με σημαία Σιέρα Λεόνε, που βυθίστηκε άφορτο υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, 19 ναυτικά μίλια δυτικά της Καρπάθου. Το υπόλοιπο πλήρωμα του πλοίου, έξι αλλοδαποί, είναι καλά στην υγεία τους και περισυνελέγη από ελικόπτερο super puma. Το πλοίο είχε ξεκινήσει από τον λιμένα Αλιάγα Τουρκίας, με προορισμό την Κύπρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: