Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

GREECE NEED MORE SEAMEN - Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡEIΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ

Ο κος Ευγενίδης του ομώνυμου ιδρύματος, μετά και την δεύτερη μελέτη που έκανε το ίδρυμα, σε συνέντευξη του, αναφέρει ότι η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερους ναυτικούς.

Με την αύξηση του στόλου πριν πολλά χρόνια, υπήρχε έλλειψη Ελλήνων ναυτικών, και όμως βρέθηκαν.. διότι δεν είναι εύκολο να λες σε κάποιον πήγαινε στην θάλασσα να βιοπορίσεις... και στις σαβούρες που υπήρχαν εκείνη την εποχή. Τώρα , ναι μεν καινούργια βαπόρια αλλά μετά την τεμπελοποίηση της νεολαίας δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει το ίδιο.
Τώρα υπάρχει λύση και μάλιστα εύκολη. Σιγά μην παρακαλάμε τους Έλληνες να έλθουν στα βαπόρια. Έχει και αλλού πορτοκαλιές, που βγάζουν φραγκοστάφυλα..... ε σιγά το πράμα... η γουργούλα να γυρίζει και όπως πάει.
Που και που , θυμόμαστε το θαύμα τηε Εμπορικής ναυτιλίας με τους  Έλληνες ναυτικούς, τώρα ανήκει στο παρελθόν.

Από τους 10 μαθητές στις ΑΕΝ, οι 8 φεύγουν. Τι να τους κρατήσει???

Το Ευγενίδειο ίδρυμα , δίνει υποτροφίες σε αποφοίτους του Μετσόβιου. Γιατί δεν δίνει και σε αποφοίτους των ΑΕΝ?

Πότε βράβευσαν νέους της θάλασσας??  Επιβραβεύουν αυτούς που δεν κατάφεραν να φύγουν από τα πλοία, λες και ζούσαν στον παράδεισο...

28άρις Πλοίαρχος σε 350άρι, που υπάρχει στον κόσμο?? Γιατί δεν τα αναδεικνύουν ??

Διότι είμαστε σκατόφαρα.... Όταν έχουμε ανάγκη γλύφουμε κώλους, όταν δεν έχουμε η μύτη μας φτάνει στον ουρανό... εκτός βέβαια από το αιώνιο μπλαμπλα, των επωνύμων διανοουμένων... χωρίς ουσία και αποτέλεσμα. Κύριοι απλά είναι τα πράγματα. Βρίσκεται εργατικό δυναμικό όπως το θέλετε, δηλαδή να τρέφεται κυρίως με σανό, και όλα τα άλλα , τα αναμασάτε...

Και αφού βεβαίως δεν έχετε ανάγκη τώρα τον Έλληνα ναυτικό, του αυξάνετε και την φορολογία, μαζί με τις μειώσεις των μισθών, έτσι για να τελειώνουμε πιο γρήγορα.

STINGS ALL OVER

Δεν υπάρχουν σχόλια: