Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

ΑΡΑΓΕ, ΩΣ ΠΟΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥΣΟΥΡΟΥΛΗ....

.... κ Λαμπρόπουλε ήσασταν 13, και μείνατε 3 και ο κούκος στην κυριολεξία.
Ξεφουσκώσατε  απότομα, και αυτό διότι μόνο ναυτιλιακό ρεπορτάζ δεν κάνετε.
Θεωρήσατε , ότι η αθυροστομία  κάνει καλό στο πόπολο αλλά ταυτόχρονα δεν κρατάει πολύ, έτσι αυτομόλησαν και αυτοί οι ολίγοι που διατηρούσαν με θέματα το μπλογκ σας.
Όμως , εμείς αδώ αντιμαμαλόμαστε... καλοπροαίρετα, και να είστε σίγουρος ότι μιλάμε και την γλώσσα του σαλονιού αλλά και αυτή του λιμανιού στο οποίο μεγαλώσαμε. Δεν μπλέκουμαι την βούρτσα με την πούρτσα, και σε λόγια να βρισκόμαστε.

Παρακάτω , καλά τα λέτε, κάπως αργά βέβαια αλλά αντύπωση μου κάνει η επίκλυση του Αγίου Πνεύματος. Διότι μόνο το πνεύμα έχει απομείνει ενώ στην παρούσα χρειάζεται και το σώμα ...
Επικαλείσθε σε όλα τα κείμενα σας, τον γγ της ΠΝΟ , ο οποίος είναι ανύπαρκτος τα τελευταία 15 χρόνια. Βέβαια, για το ότι από 100 χιλ μείνανε 15 χιλ ναυτικοί, ας όψονται οι κυβερνωντες της 20ετίας που λήστευαν τα λεφτά από τα ταμεία, για να τα δίνουν στην στερια και στην ανεργία....
Τι να πρωτοπεί κανείς για το μνι της αλληνής....

πειρατικορεπορταζ  σήμερα
ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑΥΤΙΚΟΙ,ΠΟΥ ΜΠΑΡΚΑΡΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ,
 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΚΤΗΤΑ ΠΟΝΤΟΠΟΡΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΤΟΠΛΟΙΑ ΠΛΟΙΑ,ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΥΠΩΝ.
ΚΑΙ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ,
 ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ.....ΜΕΤΡΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΕΣ ΘΑ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΗ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΣΤΙΣ ΠΡΥΜΝΕΣ ΤΩΝ ΧΙΛΑΔΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΌΥΣΑΝ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΜΑΣ
ΣΤΟΛΟ.
ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ, ΕΚΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟ ΕΤΟΣ 1981,ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΤΟΤΕ ΥΕΝ(ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ) ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΝΟΜΟΥΣ,ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΞΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΩΝ.
ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΕΙΩΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ,ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ.
ΕΤΣΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΤΙΟΥΑΡΤ,ΟΙ ΝΑΥΤΕΣ,ΟΙ ΜΑΡΚΟΝΗΔΕΣ,ΟΙ ΚΑΜΑΡΩΤΟΙ,ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΩΝΤΑΣ.
ΚΑΙ ΑΠΟ 100.000 ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑΥΤΙΚΟΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ ΣΤΙΣ 15.000 ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΠΑΡΚΟ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΠΛΟΙΑ.
ΑΡΑΓΕ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥΣΟΥΡΟΥΛΗ ΕΩΣ ΠΟΤΕ?
ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΝΤΟΠΟΡΑ ΠΛΟΙΑ ΜΑΣ ΕΙΤΕ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ,(ΜΟΝΟ 862 ΠΛΟΙΑ) ΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΗΣ ΛΙΒΕΡΙΑΣ,ΤΗΣ ΜΑΛΤΑΣ,ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΡΣΑΛ,ΤΟΥ ΠΑΝΑΜΑ,ΤΩΝ ΜΠΑΧΑΜΕΣ Η ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ 6(ΕΞΗ) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ.
ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΤΩ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΠΑΡΚΟ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ(ΑΚΟΜΑ ΜΕΧΡΙΣ ΚΥΡΙΕ ΥΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ),ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ 3.760 ΠΛΟΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΝΗΟΛΟΓΙΟ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΣΗΣ,ΜΑΡΤΙΝΟΣ,ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ,ΚΕΡΤΣΙΚΩΦ,ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,
ΤΣΑΚΟΣ,ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ,ΛΙΒΑΝΟΣ,ΛΙΚΙΑΡΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ.
ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ??????
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΑΚΑΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΥΠΑΡΞΗ
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ.
ΤΑΚΟΥΣΕΣ ΚΑΠΤΑΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ???????

Θανος Λαμπροπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: