Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

ΧΑΡΗΣ ΠΑΜΠΟΥΚΗΣ: Λάθος η κατάργηση του ΥΕΝ

....έχουμε ξαναγράψει ότι όλοι μάθανε (αν) στου κασίδη το κεφάλι.
και πονηρός ο βλάχος λέει... προφανώς έχουν δίκιο. Βρε ρεμπετασκέρηδες που μάθατε ναυτιλιακές επιχειρήσεις και συναφή θέματα ώστε να έχετε άποψη για το τι πρέπει και τι δεν πρέπει? Μέχρι πρότινος φαγωθήκατε να το καταργήσετε, τώρα έχουν δίκιο??
Ούτε ακτοφυλακή κάνατε ούτε τίποτα.. φορτώσατε σε ένα φαφλατά το στο υπ δημόσιας τάξης, το λιμενικό σώμα έτσι χύμα, και αυτός κορδώθηκε σαν γύφτικο σκεπάρνι.
Ούτε το σανό σε δύο γαιδάρους δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε, αλλά όμως στην από μέσα πρώτοι..
Στην διάλυση του κράτους πρώτοι, στο κούνημα της ουράς και στα παλαμάκια πρώτοι. Είπαμε δεν φταίτε εσείς, βρίσκετε και τα κάνετε.
Το νέο πασοκ έρχεται, τρίψτε τα χέρια σας...

04.08.11 ΕΦΟΠΛΙΣΤΉΣ

Δίκαια χαρακτήρισε τα αιτήματα των εκπροσώπων της ελληνικής ναυτιλίας σχετικά με την κατάργηση του αυτόνομου Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, ενώ αναγνώρισε ότι η κίνηση αυτή δεν ήταν σωστή. Αυτά ήταν τα κύρια σημεία των δηλώσεων που έκανε ο κ. Χάρης Παμπούκης, μετά τη συνάντηση του ιδίου και του υπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας με το προεδρείο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας στις 13 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα, μετά από ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με την απαίτηση σύσσωμης της ναυτιλιακής κοινότητας της χώρας για την επανασύσταση του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, η απάντησή του ήταν αφοπλιστική: «Προφανώς έχουν δίκιο»

Δεν υπάρχουν σχόλια: