Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΜΠΟΥΚΗΣ ΤΑ 2 Π ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ

....πάνω που είχαμε γράψει για τον Παμπούκη και είχαμε γεμίσει αισιοδοξία... μπαμ ηκούσθη στον αέρα, και μας τελείωσε νωρίς.... Κρίμα

ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ κ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ...

Προς: "PEIRATIKOI@YAHOO.GR"
επιστολη προς πειρατικό

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ,

... κουτόφραγγοι δεν υπάρχουν μόνο στην Ελλάδα, γιατί έτσι δεν θα υπήρχαν δίδυμα πολιτικά κόμματα και (α)πολιτικές
...παρακαλώ σε ποια θέση να πλαγιοδετήσω? πίσω από το καράβι που ευρίσκεται στην ίδια προβλήτα.Την επόμενη ημέρα, κλήση σε απολογία διότι ο Πλοίαρχος παρέβει εντολές της λιμενικής αρχής.
...μα συγνώμη δεν μου είπατε πίσω από το άλλο βαπόρι?? βεβαίως... μά πίσω του είμαι. εεεεε κάποιο λάθος θα έγινε. Ναι, αυτό είναι σίγουρο, αλλά γιατί να είναι σίγουρο ότι το υεν χρειάζεται και τους τροχονόμους για να είναι αρτιμελές???
Κύριε Πλακιωτάκη, από τα πολλά που γράφετε και διάβασα στο μαρινιουζ κράτησα τα παρακάτω..
Και η μόνη διέξοδος από αυτό το αλαλούμ είναι η άσκηση ρεαλιστικής πολιτικής. Η διαμόρφωση ενός σταθερού πλαισίου που μόνο η επανίδρυση του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, αλλά και η επανασύνδεσή του με το διοικητικό του βραχίονα, το Λιμενικό Σώμα, μπορεί να εξασφαλίσει.

Ένα σχήμα δοκιμασμένο και αποδοτικό.
Φτάνει πια με τα “παιχνίδια”, σε ένα τόσο ζωτικής σημασίας τομέα, για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον μας.
Η Εμπορική Ναυτιλία δεν είναι απλά ένας κλάδος της οικονομίας μας.
Είναι εθνική υπόθεση».
Φαίνεται, ότι μόνο ο ΑΓΠαπανδρέου γνώριζε ότι η Ελληνική ναυτιλία είναι εθνική υπόθεση , γι' αυτό και γρήγορα αντικατέστησε τον Στάθη Γιώτα. ( για όσους γνωρίζουν)
Το νεότερο παΣΟΚ το γνωρίζει αλλά του πάει κόντρα... αρχοντοχωριάτικη τσαντήλα και όποιον πάρει ο χάρος.
Όμως κύριε Πλακιωτάκη, πως ερμηνεύεται ότι οι τροχονόμοι του ΛΣ, και οι υπόλοιποι αστυνομικών καθηκόντων αποτελεί τον βραχίονα και διοικητικό φορέα της ναυτιλίας??
Γιατί ανέχεσθαι λιμενικούς να ευτελίζουν το υεν? ότι θέλει τάχα μου το ΛΣ μαζί του για να κάνουν το κέφι τους οι εφοπλιστές?
Εάν υπάρχουν , σίγουρα είναι λίγοι αλλά ποιος τους ανέχθηκε??
Αντί λοιπόν να κάνετε αντιπολίτευση με την ίδια γλώσσα, δείτε την πραγματικότητα και πως μπορεί να πάει μπροστά η πραγματικά εθνική υπόθεση η μάλλον το εθνικό μας κεφάλαιο.
Είμαι σίγουρος ότι συμφωνείτε μαζί μου, διότι δεν σας θεωρώ ότι ανήκετε στην οπισθοδρομική κομπανία.
Ναι στο ΥΕΝ , ναι στο ΛΣ εκεί που ανήκει ο καθένας, και εν τοιαύτη περιπτώσει να σταματήσουμε να πληρώνουμε Πλοίαρχο ΛΣ, λιμενάρχη σε υπολιμεναρχείο...
Πως είπατε??

Ιωάννης Μιτακίδης
Αναρτηθηκε

Δεν υπάρχουν σχόλια: