Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

TΑΔΕ ΕΦΗ.. Ο ΚΑΠΤΑ ΒΛΑΧΟΣ ΤΗΣ ΠΕΠΕΝ

...όλα ωραία και καλά, για το νατ τίποτα?? λεφτά υπήρχαν ψ χρυσάφι, που είναι τα λεφτά???
και μέσα σε όλα πρέπει να υπάρχει και η συνδικαλιστική εκπροσώπηση... μάλιστα και ποια πρέπει να είναι η δουλειά αυτών που εκπροσωπούν τους Πλοιάρχους ειδικότερα??
να έχουν εξασφαλισμένες τις εισφορές των ναυτικών , και ας πάνε να πνιγούνε?
Πως να ντραπεί κανείς όταν δεν έχει τσίπα?? Σας φτύνουν και κρατάτε ομπρέλα, έχει ο καιρός γυρίσματα αλλά συνήθως όταν είναι πολύ αργά...

Διαβάστε και κοιμηθείτε ήσυχοι...
Εμείς πιστεύουμε ότι πρέπει να διατηρηθεί η ελληνική σημαία στην κρουαζιερόπλοιο ναυτιλία και η απασχόληση Ελλήνων Ναυτεργατών με πλήρη και ουσιαστικά δικαιώματα (κοινωνική ασφάλιση, ελληνική ΣΣΕ, συνδικαλιστική εκπροσώπηση κ.λπ).
Σε μια τέτοια κατεύθυνση και πριν ληφθεί οποιαδήποτε απόφαση που θα θίγει περαιτέρω τις θέσεις εργασίας των Ελλήνων Ναυτεργατών θεωρούμε επείγουσα και επιτακτική ανάγκη να συγκροτηθεί άμεσα μια επιτροπή με την συμμετοχή εκπροσώπων του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, των Ναυτεργατών και όλων όσων ενδιαφέρονται για την ελληνική σημαία και την απασχόληση των Ελλήνων Ναυτεργατών.
Αντικείμενο της συζήτησης της επιτροπής πρέπει να είναι η διατήρηση και διεύρυνση της ελληνικής σημαίας και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που προσφέρει η λύση αυτή, η απασχόληση των Ελλήνων Ναυτεργατών με συγκροτημένα δικαιώματα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: