Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΥΕΝ - ΕΞΩ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΕΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ

...διάβασα το παρακάτω κομμάτι στο πειρατικό, και δες τε χάλια που έχουν οι Έλληνες αυτοί που επί 20 χρόνια ψηφίζουν το ίδιο κόμμα,  που οδήγησε την χώρα στον γκρεμό, εξακολουθούν το ίδιο τροπάριο


Βρε τενεκέ ξεγάνωτε, από τα λεφτά της ναυτιλίας έκανε τον καμπόσο ο Ανδρέας, ώστε σήμερα το ΝΑΤ να μην έχει να πληρώσει συντάξεις , και να το καταβαθμήσουν σε ικα,,???


Ποιος είναι ο αδικημένος λιμενοφύλακας? πιθανόν αυτός που ταίζεις εσύ πεινάλα, διότι αυτούς που ταίζει η ναυτιλία τα πάνε μια χαρά.
Μέγα σφάλμα η κατάργηση του ΥΕΝ, ναι στην απαγκίστρωση του Λ.Σ από το ΥΕΝ και δημιουργία ακτοφυλακής. Και αν μπορείτε βάλτε τα με το ΠΝ, που κάνει και την ακτοφυλακή σήμερα.
Η χώρα ακάματων και άσχετων στο προσκήνιο

Γράφων στο πειρατικό μεταξύ άλλων λέει....
.......με αρνητικές εισηγήσεις Γ.Γ που καταδικάζουν τους φτωχούς και τους αδικημένους λιμενοφύλακες και με τον Μιχάλη, που και αυτός όπως ακούγεται θα υπηρετήσει τους λεφτάδες και ο οποίος προφανώς, όπως φαίνεται και οραματίζονται οι βολεμένοι θα εισηγηθεί να ξαναγίνει πάλι αυτό το ναυτιλίας.
(ΌΧΙ Μιχάλη αυτό είναι προδοσία των ιδεών του ΠΑΣΟΚ
). 
Βρε σεις που πετάτε τους μικρούς, τους εργαζόμενους, γιατί τελειώνετε τη μεσαία τάξη που με αγώνα και κόπο δημιούργησε ο μεγάλος ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ γιατί συμπλέεται με τους εφοπλιστές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: