Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΟ Λ.Σ.;

Με έκπληξη διάβασα την διαμαρτυρία κάποιου (? )αξιωματικού του Λ.Σ. για τις αποφάσεις του υπουργού Χρυσοχοίδη και τον ερωτώ:

1.- Που ήσουνα; που κρυβώσουνα τόσα χρόνια και δεν διαμαρτυρώσουνα για τις αθλιότητες του λιμενικού σώματος, στο οποίο φέρεσαι ότι ανήκεις;
Δεν γνωρίζω βλέπεις τα στοιχεία σου, το "who is who" σου, για να αναφερθώ στον βίο και την πολιτεία σου.

2.- Σε συμβουλεύω να γράφεις μόνον για τον εαυτόν σου και όχι και για λογαριασμό άλλων, γιατί σε ενημερώνω ότι "ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΕ ΦΡΙΚΗ ΟΛΟΙ - ως ισχυρίζεσαι - την αθλιότητα των τελευταίων ημερών.

3.- Όσοι "χάσατε την μάσα," δίκλαρε λιμενικέ, διαμαρτύρεστε σήμερα.
Είχατε μάθει να κυβερνιέστε από έναν ανύπαρκτο υπουργό, του οποίου εκμεταλευόσαστε στο έπακρον την "αμάθειά του", την "ασχετοσύνη του",με τα του υπουργείου σας.

Αντί να στρωθείτε στην δουλειά και να φέρετε σε πέρας το δύσκολο έργο σας...

Αλωνίζατε όλες τις μέρες και τις ώρες στα ναυτιλιακά γραφεία, γεμίζατε με "τάλαντα" τις τσέπες σας και μοιράζατε "αβέρτα - πάνκα" τους φίλους σας πλοιοκτήτες με πιστοποιητικά αξιοπλοίας !!!! στα αναξιόπλοα πλοία τους.

Φροντίζατε για τις θεσούλες εργασίας σας, μόλις αποστρατευόσαστε, μια και γράφατε στα παλιά σας παπούτσια "ΝΟΜΟΥΣ" και "ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ."

Αν θέλεις κι' άλλα, εδώ είμαι εγώ.

Καθήστε φρόνιμα, ηρεμήστε και αφήστε τον νέο σας καπετάνιο να οδηγήσει το ναυάγιό σας ( τ. ΥΕΝΑΜΠ ) για συντήρηση, επισκευή, ματσακώνι και να μπαλώσει τις τρύπες που οι περισσότεροι από σας είχατε ανοίξει στα ύφαλά του "Η Θ Ε Λ Η Μ Ε Ν Α."

Δεν αφήσατε τίποτα όρθιο σε όλες τις επιστασίες...αλλά εκεί που τα κάνατε ρόϊδο - γνωρίζεις καλύτερα από εμένα, εκτός αν εθελοτυφλείς - ήταν στην "ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ."

Και για να θυμηθούμε λίγο και τα αγγλικά μας: " Υoy know what i want to say"

captain john emm. nomikos

Δεν υπάρχουν σχόλια: