Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

Επιτέλους ωρίμασε η ιδέα, ήλθε η στιγμή να δημιουργηθεί αυτή η ιστοσελίδα.

Εδώ και μήνες το συζητούσαμε με τον "Ύπαρχό μου" !!! - όπως του αρέσει να τον προσφωνώ - τον Δημήτρη Κανάκη και με τον αγαπημένο μου φίλο τον Γιάννη Μυτακίδη ( πλοίαρχο Α΄τάξεως του Ε.Ν.) αλλά συνεχώς το αναβάλλαμε για διάφορους λόγους.

Πικραμένοι και οι τρείς μας από τα όσα συμβαίνουν γύρω μας, θέλαμε να κοινολογήσουμε στο ευρύ αναγνωστικό κοινό την διαφθορά στον χώρο της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του ΥΕΝΑΜΠ, ως και του Ναυτοδικείου Πειραιά, αλλά και πλήθος άλλων σκανδάλων στον χώρο της Δικαιοσύνης και αλλαχού.

Πρώτος ξεκίνησα εγώ, δειλά - δειλά, στέλνοντας τις καταγγελίες μου σε φιλικά και φιλόξενα blog, τα οποία ευχαριστώ για την φιλοξενία τους και την κατανόησή τους.

Μερικές από αυτές αναρτήθηκαν στις ιστοσελίδες "tolimeri.blogspot.com", "epikairo.gr", "makelio.blogspot.com", "pressonice.blogspot.com","nextok.blogspot.com",

Μέχρι που προχθές πρωί, ο Μυτακίδης "έκανε την έκπληξη!"

"Το Αντιμάμαλο, έλαβε σάρκα και οστά" μου λέει και μας περιμένει.....

Κόκκαλο εγώ. Μεγάλη η έκπληξη, τόσο μεγάλη όση και η ευθύνη μας για την σωστή ενημέρωση των αναγνωστών μας. Άλλωστε αυτός ήταν, είναι και θα είναι εσαεί ο αντικειμενικός μας σκοπός.

Γνώστες των ναυτιλιακών πεπραγμένων - όσων κανείς άλλος τολμώ να πω - των προβλημάτων των ναυτεργατών, όσο και των σκανδάλων των δίκλαρων αξιωματικών του Λ.Σ., έχουμε σκοπό από αυτήν εδώ την ιστοσελίδα να περάσουμε από το κόσκινο όλους τους εμπλεκόμενους στο σιχαμερό αυτό παιχνίδι τους σε βάρος πάντοτε των ναυτεργατών και του επιβατηγού κοινού και σε όφελος των πλοιοκτητών και της τσέπης τους.

Δεν θα χαριστούμε σε κανέναν, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Τα έγγραφα, στοιχεία - ντοκουμέντα, που έχουμε στα χέρια μας είναι ικανά να στείλλουν τους εμπλεκόμενους πολλά χρονάκια στη φυλακή. Εκεί που τους αξίζει, μια και παρά τις προειδοποιήσεις μας δεν πτοήθηκαν.
Ίσως νόμισαν ότι δεν έχουμε την τόλμη της αποκάλυψής των.

Βέβαια οφείλω να πώ ότι μας πρόλαβε ο πρόσφατα ορκισθείς Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοίδης, στον έλεγχο του οποίου ανήκει το τέως ΥΕΝΑΜΠ, ο οποίος ήδη - απ' ότι μαθαίνω - τους έχει βάλει τα "δυό πόδια σε ένα παπούτσι."

Που είσαι "ακατανόμαστε Παπαληγούρα" χωμένος; Τώρα που δεν σε καλύπτει και η βουλευτική ασυλία, ξέρεις που θα βρεθείς σε λίγα χρόνια.....

Ξέρεις τι σε περιμένει....

Μία πτέρυγα του Κορυδαλλού πιστεύω να σας χωρέσει εσένα και τους δίκλαρους αξιωματικούς σου, που οργιάσατε...αφηνιάσατε κατά το διάστημα της υπουργίας σου.

Και μην τολμήσεις να μου πεις ότι δεν σε προειδοποίησα;

Θυμάσαι την επιστολή που σου έστειλλα την πρώτη ημέρα που ανέλαβες τα ηνία αυτού του υπουργείου; Εάν όχι, εδώ είμαι εγώ, για να σου φρεσκάρω την μνήμη.

Καλώς ορίζω τις φίλες και φίλους αναγνώστες της ιστοσελίδας μας.

Δημοσιογραφικό ταλέντο δεν διαθέτουμε, μια και δεν έχουμε καμμία σχέση με αυτό τον κλάδο.

Συγχωρέστε μας για την απειρία μας, τα ορθογραφικά μας λάθη.

Η ουσία έχει όμως το ψωμί..και από ουσία διαθέτουμε αρκετή. Σας διαβεβαιώ γι' αυτό.

Σε λίγες ημέρες θα εμπλουτίσουμε την ιστοσελίδα μας και με άλλου είδους ιδιαιτερότητες ( λεζάντα, σκίτσα κ.λ.π.) Μέχρι τότε, κάντε λίγη υπομονή.

Περιμένουμε τα σχόλιά σας και τις όποιες επιστολές σας, καταγγελίες σας (πλήρως τεκμηριωμένες όμως), στην ηλεκτρονική διεύθυνση: john.emm.nomikos@gmail.com

Σας ευχαριστώ// captain john emm.nomikos

Δεν υπάρχουν σχόλια: