Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 13 Απριλίου 2024

Δημήτρης Κωλέτης ,22 ετών: Δεινός λυράρης αλλά και ένας νέος καπετάνιος από την ΑΕΝ Καλύμνου

 23 Μαρτίου, 2024

Ονομάζεται Δημήτρης Κωλέτης, ετών 22 ετών, τεταρτοετής της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Καλύμνου και αυτή τη χρονική περίοδο πραγματοποιεί το 2ο εκπαιδευτικό του ταξίδι με ποντοπόρο πλοίο, προκειμένου να ολοκληρώσει τις σπουδές του και να πάρει το πτυχίο του Καπετάνιου.

Ο Δημήτρης είναι από την Κόρινθο ,ενώ ο πατέρας του Τάσος Κωλέτης γεννήθηκε στην Μελβούρνη της Αυστραλίας ,απ’ όπου επαναπατρίστηκε στην Ελλάδα και στην Κόρινθο, όπου εργάζεται και δημιούργησε μία όμορφη οικογένεια.

Από μικρός ο Δημήτρης ασχολήθηκε με τους παραδοσιακούς χορούς και την παραδοσιακή μουσική. Άριστος χορευτής παραδοσιακών χορών απ’ όλη την Ελλάδα αλλά και δεινός οργανοπαίκτης Κρητικής Λύρας και λόγω καταγωγής από πλευράς γιαγιάς.

Παράλληλα όμως ο Δημήτρης ήταν και λάτρης της θάλασσας και του ναυτικού επαγγέλματος. Το όνειρο του ήταν να γίνει Καπετάνιος και αυτό το υλοποίησε φοιτώντας στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Καλύμνου στην οποία εισήχθη πριν 3,5 χρόνια.

Αυτή την περίοδο o Δημήτρης βρίσκεται στο 2ο εκπαιδευτικό του ταξίδι με το Φορτηγό πλοίο ” Ubuntu community ” προς Σιγκαπούρη

To kalymnos-news.gr να ευχηθεί στους γονείς του Δημήτρη, τους οποίους γνωρίσαμε πριν ένα χρόνο, όταν ήλθαν στην Κάλυμνο για να καμαρώσουν το γιό τους να παρελαύνει με την ΑΕΝ Καλύμνου, να τον χαίρονται και στο Δημήτρη καλές θάλασσες ,να εξελιχθεί σε ένα άριστο καπετάνιο και να συνεχίσει να αγαπά μαζί με τη θάλασσα την παραδοσιακή μουσική και τους παραδοσιακούς χορούς.

limenikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: