Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 31 Ιουλίου 2022

Φωτιά σε ναυαγισμένο πλοίο στην Ελευσίνα

 .....με αυτή την φωτογραφία έχουν μςγαλώσει 2 γενιές, και βέβαια αφού δεν προξενήθηκε ρύπανση, είναι σίγουρο ότι θα το βλέπουν ακόμα 2 γεννιές....

Βέβαια, υπάρχει και το ενδεχόμενο  έκτακτης απομάκρυνσης του ναυαγίου, ανάλογα με την διάθεση του κάθε υεν. 

Το ΥΕΝ είναι βασικό υπουργείο ζωής για την Ελλάδα, τώρα πως το καταντήσατε έτσι, είναι άλλη ιστορία, και δεν πρόκειται να λογοδοτήσει κανείς, απλά επειδή είναι υπουργείο διεκπεραιώσεων... που όμως αδυνατεί να διαχειρισθεί τις σχολές και το σχετικό μπάχαλο. Αν έχει 5 μαθητές ένα τμήμα ας κάνουμε μάθημα αν όχι άς το για τον Σεπτέβρη, εν τω μεταξύ αυτοί οι ολίγοι δεν θα εργασθούν αφού δεν θα έχουν τα πιστοποιητικά τους εν ισχύ. Το μέτρο της παράτασης ισχύος δεν είναι η λύση....

+++




Συναγερμός σήμανε το πρωί του Σαββάτου (30/07) σε Λιμενικό Σώμα και Πυροσβεστική για φωτιά που ξέσπασε σε πλοίο που βρίσκεται επί μία δεκαετία ναυαγισμένο στον Λουτρόπυργο Ελευσίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η φωτιά ξέσπασε από άγνωστη αιτία, χωρίς κανείς να κινδυνεύσει, ενώ τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο λίγο μετά τις 13:00.

Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι δεν τέθηκε θέμα θαλάσσιας ρύπανσης, ενώ οι δυνάμεις των δύο Σωμάτων παραμένουν σε επιφυλακή.

portnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: