Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

ΕΛ.Ι.Ν.Τ.: Τιμητική πλακέτα σε Γ. Πατέρα και Χ. Σημαντώνη

...αυτές οι διαδικασίες για να φωτογραφιζόμαστε και να έχουμε να λέμε έχει ένα θέμα ιδιαίτερα στην Ελλάδα. Κουτσοί στραβοί στον άγιο Παντελεήμονα.

...και πάντα συνήθως βραβεύουν δύο μαζί  αφού το χαμόγελο το ξέρουν καλά, αλλά την ηθική την έχουν πεταμένη στο καλάθι. Δυστυχώς με τέτοια και με άλλα δεν ψηλώνει κάποιος. στα μάτια των πολλών παραμένει στο ύψος που είναι. Τάπα δηλαδή...

Τιμήθηκαν λέει για την συνεισφορά τους στην ναυτιλία, ο ένας άξιος, ο άλλος? πανάξιος? και να βλέπεις γαλονάδες να κουνάνε την ουρά τους ... λες και φοβούνται, και μάλλον έτσι είναι αν δεν έχεις κότσια...

+++

7/4/22  portnet.gr                     

nee pateras simantonis

Αναγνώριση της συνεισφοράς τους στη Ναυτιλία και τη Ναυτική Τεχνολογία

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Απριλίου 2022 στα γραφεία του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΝΕΕ) στον Πειραιά, η προγραμματισμένη από το Δ.Σ. του Ελληνικού Ινστιτούτου Ναυτικής Τεχνολογίας (ΕΛ.Ι.Ν.Τ.) απονομή τιμητικής πλακέτας στον Πρόεδρο του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΝΕΕ) Δρ. Γεώργιο Πατέρα ως ένδειξη αναγνώρισης της πολύτιμης συνεισφοράς του στη Ναυτιλία καθώς και του ενδιαφέροντός του για τη Ναυτική Τεχνολογία.

Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε και στον Πρόεδρο της Ένωσης Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων (ΕΕΝΜΑ) κ. Χαράλαμπο Σημαντώνη ως ένδειξη αναγνώρισης της πολύτιμης συνεισφοράς του στο έργο του ΕΛ.Ι.Ν.Τ. και στη Ναυτιλία γενικότερα.

Η απονομή έγινε από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του ΕΛ.Ι.Ν.Τ. Γρηγόρη Γρηγορόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: