Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

LEVANTE FERRIES - ROPAX SMYRNA ISMIR - THESSALONIKI

 …αν δεν κάνω λάθος η Λεβάντε, είναι η εταιρεία που δραστηριοποιείται με 2 φέρυ στην Ζάκυνθο.

Αγόρασαν και το Σμύρνα, όπου και το όνομα προϊδεάζει, αλλά και οι πληροφορίες στο άρθρο λένε, ότι η πρόθεση είναι να μπεί στην γραμμή Σμύρνης- Θεσσαλονίκης.

Είναι περίεργο μια εταιρεία να επεκτείνεται σε νερά στα οποία δεν έχει εμπειρία, και μάλιστα σε γραμμή εξωτερικού.

Είναι λογικό να αναρωτηθούμε, εάν υπάρχει κάποια συγγένεια  ένθεν και εντεύθεν, διότι  αλλιώς δεν είναι λογικό.

Βέβαια, οι παροικούντες κάτι θα γνωρίζουν και το κρατάνε μυστικό, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι κακό, αλλά είναι αξιοσημείωτο να δούμε εάν οι γείτονες είχαν αρχίσει από παλαιότερα την άλωση και στην ναυτιλία. Το τι είχε γίνει με τις μαρίνες είναι γνωστό, αν και έχουν γίνει εκ νέου αλλαγές στην ιδιοκτησία τους. Είδωμεν

 

+++

Από την ellinikiaktoploia.net το παρακάτω άρθρο

Συνεχίζονται οι εργασίες μετασκευής στο ΣΜΥΡΝΑ

1 Νοεμβρίου 2020

Με αμείωτους ρυθμούς προχωρά η μετασκευή του ΣΜΥΡΝΑ, το οποίο συνεχίζει να παραμένει δεμένο στο Νέο Μόλο Δραπετσώνας.

Όπως βλέπουμε στις παρακάτω φωτογραφίες, στην πρύμνη έχει σχεδόν ολοκληρωθεί η νέα της μορφή, αποκτώντας νέο καταπέλτη και νέα εξωτερικά καταστρώματα.

Ανάλογες εργασίες γίνοντας και στην πλώρη, με την Γέφυρα να αποκτάει κλειστές βαρδιόλες ενώ νέα κυκλικά παράθυρα, στις μπάντες του πλοίου, έρχονται να αντικαταστήσουν τα υπάρχοντα τετράγωνα παράθυρα, προσφέροντας μία νέα εικόνα στην εξωτερική εμφάνιση του ΣΜΥΡΝΑ.



+++


Επίσκεψη στο εντυπωσιακό “ΣΜΥΡΝΑ” της Levante Ferries με ξεναγό τον πρόεδρο! Γράφει ο Τάκης Τόκκας

Γιώργος Θεοδόσης - Τάκης Τόκκας κατά την επίσκεψη στο ΣΜΥΡΝΑ. Τους δυο άνδρες συνδέει η αγάπη και τα σχέδιά τους για τον ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.

Τελικά ήταν απρόσμενα εντυπωσιακή η επισκεψή μας στο μόλο τση Δραπετσώνας όπου προσορμισμένο το πλοίο πρώην “Kopernik” και νυν “Σμύρνα” βρίσκεται σε επισκευή μεγάλης και ουσιώδους κλίμακας .

Στην πραγματικότητα ο Πρόεδρος της Levante Ferries κύριος Γιώργος Θεοδόσης δίκην γλύπτη,μετατρέπει μεταπλάθει ορθότερα με την βοήθεια του Ναυπηγού και των συνεργείων το γιγάντιο πλοίο στο εντυπωσιακό Σμύρνα!

Γιώργος Θεοδόσης – Τάκης Τόκκας κατά την επίσκεψη στο ΣΜΥΡΝΑ. Τους δυο άνδρες συνδέει η αγάπη και τα σχέδιά τους για τον ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.

Σκαρί γερό , με ελάχιστες επιβαρύνσεις , με αρχικό εργονομικό σχεδιασμό μετατρέπεται σε υπερσύγχρονο απόλυτα ασφαλές πλοίο !

Η πολυτέλεια, η άνεση , η φιλικότητα ,η εξ ορισμού ευγενική συμπεριφορά θα είναι η υπαρκτή πραγματικότητα και σε αυτό το πλοίο της εταιρείας.

Εντυπωσιακό το νέο μεγάλο σαλόνι και η τραπεζαρία self-service, άνετες οι καμπίνες επισκεπτών αλλά και πληρώματος .

Η σάουνα, το Χαμάμ, το laundry,τα shops θα προσφέρουν τις απαραίτητες μικροπολυελειες στους ταξιδιώτες .

Η μεγάλη και εντυπωσιακή γέφυρα αναβαθμισμένη με τα τελευταίου τύπου ηλεκτρονικά όργανα περιμένει και αυτή το αισθητικό touch της Levante Ferries.

Η καθημερινή και ενεργός παρουσία στα του πλοίου ,του Προέδρου της εταιρείας κυρίου Γιώργου Θεοδόση Είναι εξαιρετικά αποτελεσματική όπως αντιληφθήκαμε .

Τεράζα και Γιώργος Θεοδόσης

Την ημέρα της επίσκεψης ήταν εκεί επίσης η ραφινάτη Αντιπρόεδρος της εταιρείας κυρία Τερέζα Θεοδόση που με την διακριτική παρουσία της έβαζε την απαραίτητη λεπτομέρεια όπου χρειαζόταν.

Ο πολύτιμος και ακάματος συνεργάτης τους κύριος Θοδωρής Μπέλεσης επίσης εκεί όπως και αλλά επιτελικά στελέχη του ομίλου .

Θοδωρής Μπέλεσης (αριστερα) – Συμβουλος Επικοινωνίας της Levante Ferries και Δημήτρης Ποταμίτης Μηχανικός

Σύντομα το Σμύρνα θα μας εντυπωσιάσει ευχάριστα μια και θα εγκαινιάσει την ιστορική θαλάσσια γραμμή Σμύρνη-Θεσσαλονίκη !

Ας είναι καλοτάξιδο !

Τάκης Τόκκας

Φωτογραφίες από την επίσκεψη

Δεν υπάρχουν σχόλια: