Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Κράτηση του Φ/Γ MALAGA και σύλληψη Πλοιάρχου στην Καβάλα

.... εντάξει, μέσα στην ερημιά, ποιος θα μας δει?? μπορεί να σκέφθηκε ο καπετάν αγάς, αλλά τις συνέπειες, μάλλον δεν τις υπολόγιζε.  9 εκ, ούτε λίγο ούτε πολύ, έβγαζε μάτι η  υποθαλάσσια... μπάλα του...  και σου λέει, αφού δεν σεβάστηκες τον εαυτό σου, δεν θα σεβαστούμε και εμείς εσένα. Του στέλνουν και τον έλεγχο σύμφωνα με Pariw MOU, και τρώει και τα υπόλοιπα.
Αν και νομίζω ότι δεν θα πρέπει να υπάρχει αφορμή τέτοιου είδους για να κάνεις έλεγχο.... Δηλαδή, εάν πατήσεις την μπάλα, είναι αυτονόητο ότι έχεις και άλλα θέματα ασφαλείας?? όχι βέβαια, τότε γιατί παραβιάζεται η αρχή της αρχής των, που ξεχωρίζει τα πλοία σε προτεραιότητες ελέγχου?
Μεγάλη κουβέντα, και μένουμε εδώ, πάντως είναι αλήθεια ότι από τότε που χάσαμε τα μότορσιπ, μας έχουν κατακλύσει τα γειτονικά θέατρα, και όχι μόνο...
+++



26/2/20   seazoom.org
Στη σύλληψη του 49χρονου αλλοδαπού πλοιάρχου του Φ/Γ πλοίου «MALAGA» σημαίας Μολδαβίας προέβησαν στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας, στον Εμπορικό λιμένα ΦΙΛΙΠΠΟΣ Β΄ Νέας Καρβάλης Καβάλας.Συγκεκριμένα σε γενόμενο έλεγχο στην γραμμή φόρτωσης του πλοίου (3.850 τόνοι Μαρμάρων), διαπιστώθηκε η υπέρβαση της, κατά εννέα (09) εκατοστά λόγω υπερφόρτωσης.Επίσης στο πλοίο επιβλήθηκε το μέτρο της κράτησης (DETENTION), κατόπιν επιθεώρησης που διενεργήθηκε, στο πλαίσιο του PARIS MOU από αρμόδιο επιθεωρητή της Λιμενικής Αρχής Θεσσαλονίκης, διότι διαπιστώθηκαν σοβαρές ελλείψεις–αντικανονικότητες του παραρτήματος Χ της ΚΟ 2009/16/ΕΚ.Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας, που διενεργεί την προανάκριση,  κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: