Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Έκλεισε ο Ισθμός της Κορίνθου λόγω κατολίσθησης

.....οι λόγοι για την κατολίσθηση δεν είναι γνωστοί, μουλάρια της δημόσιας διοίκησης... τώρα θα γίνεται και περισσότεροι  μετά τις νέες εξαγγελίες  για την ελάττωση/ νοικοκύρεμα του κράτους.(χαχαχαχα) . Μη μασάτε , αυτές οι κατολισθήσεις είναι γνωστές επειδή βγαίνουν στον αέρα, για τις άλλες, για τις οποίες δεν ειδοποιούν καθόλου, τι γίνεται?? το παίρνει επάνω της η διοίοκηση, με τις γλάστρες  που έχει στην διώρυγα??

Επειδή η περιοχή δεν έχει και πολλά να δείξει, οι επόμενες φωτό μπορεί να έχουν διερχόμενο, φορτωμένο με βράχια από τις πλευρές της διώρυγας. Θα έλεγα να μην σκέπτεσθαι πολύ για να βρείτε τους λόγους των κατολισθήσεων, ούτως η άλλως θα έχει πέσει ολόκληρη... ευκαιρία να την αρχή.
Έως τότε  θα έχετε βγάλει και απόφαση να έχετε πιλοτίνες κ ρ/κ και στις 2 πλευρές, όπως άλλως τε θα έπρεπε να είναι και το καταστατικό, σε ότι αφορά την ασφάλεια.
Τα πλοία έχουν μεγαλώσει, κι εσείς εξυπηρετείται μόνο τα κότερα... που δεν έχουν και ανάγκη να πάνε από νότια.

isthmos

Κομμάτια από τα βράχια και χώματα έπεσαν  στον Ισθμό της Κορίνθου με αποτέλεσμα να κλείσει και να διακοπεί προσωρινά  η διέλευση των πλοίων 

Κλειστός είναι ο Ισθμός της Κορίνθου, λόγω κατολίσθησης, με μία ολόκληρη... πλαγιά να έχει πέσει στη θάλασσα καθώς υποχώρησαν τα πρανή.

Αποτέλεσμα ήταν να πέσουν κομμάτια από τα βράχια και χώματα μέσα στον Ισθμό και να κλείσει για την διέλευση των πλοίων προσωρινά.

Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστοι οι λόγοι της κατολίσθησης. Σημειώνεται ότι αντίστοιχο περιστατικό είχε συμβεί και τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν κατολίσθηση είχε κλείσει για 15 ημέρες τη διώρυγα.

Έκλεισε ο Ισθμός λόγω κατολίσθησης



isthmos2

Δεν υπάρχουν σχόλια: