Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Γυναικείο άρωμα στην Κατεχάκη

....μερικά λόγια από την νέα υπ ασφάλειας του πολίτη.

Λόγια μεγάλα και παχιά σαν τον αέρα που περιέχουν.
Πάντως χάρηκα με τις γιαγιάδες και τους παππούδες που βγήκαν ευτυχισμένοι στον δρόμο, μιας και τώρα θα κοιμούνται με ανοιχτές τις πόρτες, χωρίς τον φόβο ότι οι κλέφτες θα τους ξενοικοκυρέψουν, και τα βασανιστήρια τους θα βρουν ένα τέλος.
Το ευχόμαστε από καρδίας.

""Πρόκειται για μια μεγάλη προσωπική πρόκληση, μιας και είμαι η πρώτη γυναίκα που αναλαμβάνει τέτοια ευθύνη. Σας διαβεβαιώνω από τώρα πως δεν με φοβίζουν οι προκλήσεις, τις αντιμετωπίζω μεθοδικά και ψύχραιμα. Όπως δεν με φοβίζουν και οι ευθύνες, τις αναλαμβάνω στο ακέραιο» ανέφερε η νέα υπουργός Προστασίας του Πολίτη.
Όπως είπε, «η ευθύνη και η πρόκληση, όπως και η ασφάλεια και η Δημοκρατία είναι γένους θηλυκού». Επισήμανε παράλληλα ότι η εμβάθυνση της Δημοκρατίας είναι ο ασφαλέστερος τρόπος δημιουργίας συνθηκών ασφάλειας και προστασίας των πολιτών και διαβεβαίωσε ότι θα εστιάσει τις προσπάθειές της σε αυτόν τομέα, όπως και «στην εμπέδωση της ισονομίας και της άποψης πως η ελευθερία και τα δικαιώματα του καθενός φτάνουν μέχρι εκεί που αρχίζει η ελευθερία και τα δικαιώματα του άλλου».""

Δεν υπάρχουν σχόλια: