Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018

Ετσι θα λύσουν το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης !


....ε ναι , παράγινε το κακό  ... όχι τόσο των εισβολέων, αλλά των γηγενών ουρακουτανγκων.








Ετσι θα λύσουν το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης !
Με το να απαγορεύουν την χρήση της λέξης λαθρομετανάστευση και λαθρομετανάστης !
Από 1 Αυγούστου 2018 η Ελληνική γλώσσα γίνεται πιο φτωχή χάριν στην ευγενική προσφορά των νεοταξικών υπηρετών Σύριζα και με νεολογισμούς προσπαθούν να λύσουν το πρόβλημα που μαστίζει και απειλεί την κοινωνία !
Εγώ επιμένω να καταργήσουν και την λέξη ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΣ και να τον λένε παράτυπο έμπορο ή επιχειρηματία ,για να μην κάνουν χρήση μειωτικών για την προσωπικοτητα εκφράσεων ,μιας και δεν τους ενδιαφέρει η ιδιότητα του εγκλήματος αλλά το πως θα νομιμοποιήσουν το ...παράνομο !


Το ίδιο και για την λέξη λαθρεπιβάτης ,λαθροκυνηγός ,κλπ
Και για να μην προσβάλλετε την προσωπικότητα των κλεφτών ,των ληστών ,των βιαστών ,θα λέτε παράτυπα εισερχόμενοι στις οικίες σας ή ....εντός σας !
Οσο για την φοβία της ξενοφοβίας ,ας πάψουν τους στρουθοκαμηλισμούς ,δεν προκαλείται από την χρήση της Ελληνικής ως προς την ιδιότητα του είδους της μετανάστευσης αλλά από την εγκληματικότητα που ανεβαίνει συνεχώς ,και τον κίνδυνο για εμάς τις γυναίκες να κυκλοφορήσουμε στο δρόμο ειδικά το βράδυ και που το βιώνουμε όλες .
Και στην τελική ,ΑΡΝΟΥΜΑΙ να κάνω τέτοια αδικία απέναντι στον ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ,που είναι ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ και δεν εισέρχεται ΛΑΘΡΑΙΑ στην χώρα μου .Δεν γίνεται να βάλουμε στο ίδιο τσουβάλι τον άνθρωπο που έρχεται με ταυτότητα και με άδεια εισόδου να δουλέψει και να προσφέρει με αυτόν που μπουκάρει και εισβάλλει παράνομα στην πατρίδα μας και στην κάθε πατρίδα .
Αλλά μην ανησυχείτε ,ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ .
Οπως πέρασαν και οι επιδημίες ΧΟΛΕΡΑΣ αλλά το ανθρώπινο είδος επιβίωσε .
Ε.Σουραβλά


Δεν υπάρχουν σχόλια: