Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Εθιμοτυπική Επίσκεψη του Επικεφαλής της Ισλανδικής Ακτοφυλακής στο Αρχηγείο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

....στην προηγούμενη συνάντηση είχαν υποσχεθεί  να δείξουν στους ξένους επισκέπτες και το κτίριο στην Μεραρχίας .. τα περίφημα μητρώα. Αλλά λόγω ακινησίας των  ανελκυστήρων το μετέθεσαν για την επόμενη συνάντηση.  Την Τετάρτη λοιπόν ο Ισλανδός Αντ/χος τους υπενθύμισε για την επίσκεψη στον όγδοο όροφο του κτιρίου στην Μεραρχίας. Οι δικοί μας δαγκώθηκαν μέχρι που μάτωσαν από αναισθησία, και όταν οι ξένοι φιλοξενούμενοι έμαθαν για την επι μήνες μη λειτουργία των ανελκυστήρων, έδωσαν συγχαριτήρια στους Έλληνες συναδέλφους τους, και λυπήθηκαν που δεν ήταν ο υεν μαζί τους για να τον χαιρετήσουν  και μάλιστα στρατιωτικά.
Μία μόνο λέξη και πολύ γνώριμη σας... ΑΙΣΧΟΣ



Ο Επικεφαλής της Ισλανδικής Ακτοφυλακής, Υποναύαρχος Georg Kr. LARUSSON πραγματοποίησε επίσκεψη στο Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, όπου και συναντήθηκε με τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχο Λ.Σ. Σταμάτιο ΡΑΠΤΗ, στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας μεταξύ των δύο Ακτοφυλακών.

Ο Επικεφαλής της Ισλανδικής Ακτοφυλακής, συνοδευόταν από επιτελικά στελέχη της Ισλανδικής Ακτοφυλακής, ενώ από το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή στη συνάντηση παρέστησαν επίσης ο Α΄ Υπαρχηγός του Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Θεόδωρος ΚΛΙΑΡΗΣ, o Γενικός Επιθεωρητής του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής Υποναύαρχος Λ.Σ. Αθανάσιος ΝΤΟΥΝΗΣ και επιτελικά στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Αρχηγείο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ο Επικεφαλής της Ισλανδικής Ακτοφυλακής, ενημερώθηκε εκτενώς, μεταξύ άλλων, για το ζήτημα των μεταναστευτικών και προσφυγικών ροών, τον υφιστάμενο επιχειρησιακό σχεδιασμό, καθώς και για τα θέματα ευρύτερου ενδιαφέροντος.

Παράλληλα εκφράστηκαν θερμές ευχαριστίες για τη σημαντική συνδρομή του Ισλανδικού αεροσκάφους στη διαχείριση του μεταναστευτικού ζητήματος και την καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος.

Ακολούθως πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Ενιαίο Κέντρο Επιχειρήσεων Έρευνας & Διάσωσης και στα γραφεία των Συνδέσμων του Frontex (Frontex Liaison Office).
zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: