Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ ΥΠΟ LAFARGE - ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ


...γιατί μου φαίνεται δύσκολο να πιστέψω ότι όποιο μπάχαλο δημιουργείται στις μεταφορές της αγετ Ηρακλής έχουν την μαμά εταιρεία φωτογραφία?

Ποιο είναι το νόημα να κάνει συμβάσεις με πολλά πλοία μεταφοράς των φορτίων της εντός της Ελλάδος, και μετά να μην τις τηρεί με λόγο την έλλειψη μεταφορικού έργου. Το πιο κουφό έρχεται λίγο αργότερα, κάνοντας σύμβαση με έτερο πλοίο με εφοπλιστή χαμιλής αξιοπιστίας, και αρχίζει να τσακώνεται, λογικά, με τους υπόλοιπους πλοιοκτήτες/εφοπλιστές για την μη τήρηση των όρων των συμβάσεων που έχουν υπογράψει. Να σημειώσουμε ότι η σύμβαση που φιάχνει η αγετ είναι γιάννης κερνάει γιάννης πίνει. Με λίγα λόγια... χάσεις κερδίσεις πληρώνεις.
Όλα αυτά σε Έλληνες πλοιοκτήτες, οι οποίοι αναλώνονται ποιος θα πάει στην αγετ, εννοείται με τον χαμηλότερο ναύλο, και μετά βεβαίως να τους πετάει έξω, άνευ συγνώμης η ακόμα και  στην απάντηση των κλήσεων που λαβαίνουν.
Είναι σοβαρή εταιρεία??? Δεν μιλάω για την αγετ, διότι αυτή είναι σαν τα Ελληνικά μούτρα μας. σκατά δηλαδή, αλλά για την Γαλλική περιβόητη Λαφαρζ.
Βέβαια , είπαμε βρίσκει και τα κάνει... με βαποράδες της πλάκας και πλάκα βαποράδες. Μιλάει για σοβαρότητα, αλλά ταυτόχρονα ναυλώνει στην ουσία πλοίο, που ο ίδιος πλοιοκτήτης έχει παρατήσει σβηστό στο αγκυροβόλιο της αγετ. Μυρίζει ψοφίμι, όσα αρώματα και να βάλετε.

Εν τω μεταξύ, τα τούρκικα έχουν γεμίσει τα λιμάνια της Ελλάδος, αφού οι βουνίσιοι Έλληνες πλοιοκτήτες δεν τολμάνε να βγούν έξω από την κούλουρη. Το ταξείδι στην Κρήτη θεωρείται μεσογειακό.... Το διαίρει και βασίλευε στην δόξα του. Μακάριοι οι πρωχοί τω πνεύματι??? όχι διότι χαλάνε την μακαριότητα των ολίγων και σοβαρών.

Σε λίγο βγαίνουν και τα σπόρια, και  έχουν τρέξει να τα κλείσουν με τιμές μποτσουάνας, οι περίφημοι ελληναράδες πλοιοκτήτες, όσοι εξ αυτών δηλαδής...

Δεν υπάρχουν σχόλια: