Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Δρίτσας: Στόχος μας να ξαναγεμίσουν τα ελληνικά πλοία με Έλληνες ναυτικούς




.....μπορείτε να αρχίσετε το γέλιο από τώρα, διότι το κείμενο μπορεί να σας πέσει βαρύ...
Πάει ένας χρόνος που ο τότε ΥΕΝ, έταζε ότι θα γεμίσουν τα πλοία όχι μόνο με Έλληνες ναυτικούς αλλά και με Ελληνίδες. Θα μου πεις οι προηγούμενοι τι είπαν?  ο τωρινός  τι έχει πει και λέει??
αγάντα το σπρινγκ μέχρι να σπάσει μου έλεγε ο καπετάνιος, ναι αλλά να έχω και κάτι ακάματους κοντά μου για να τελειώνει η κοροιδία.. Σαχλαμάρες, αν δεν είμαστε εμείς που είμαστε, σε ποιους θα τα έκαναν?? λόγια της θάλασσας, μέχρι την επόμενη μπουνάτσα

Newsroom , CNN Greece
 22:40 Σάββατο, 20 Αυγούστου 2016 - Ανανεώθηκε 03:00
 Πηγή: EUROKINISSI/Γιάννης Παναγόπουλος
«Στόχος της νέας ελληνικής ανάγκης, της νέας ελληνικής πραγματικότητας, του υπουργείου και της κυβέρνησής μας είναι να ξαναγίνει η Ελληνική ναυτιλία. Να ξαναγεμίσουν με Έλληνες, τώρα και με Ελληνίδες, ναυτικούς τα εμπορικά πλοία», τόνισε από τον Τυρό Κυνουρίας ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας, που παραβρέθηκε και μίλησε στην γιορτή της θάλασσας, των ναυτικών και των αλιέων της Τσακωνιάς.


Ο υπουργός τόνισε ότι «είμαστε σε καλό δρόμο», απευθύνοντας με την ευκαιρία της γιορτής το μήνυμα ότι «ελληνική ναυτιλία να σημαίνει δεκάδες χιλιάδων θέσεις εργασίας Ελλήνων ναυτικών στα ελληνικά καράβια, αλλά και στα με ξένη σημαία καράβια κι αυτό νομίζω δικαιώνει και τη γιορτή σας και την πορεία αυτού του τόπου».
Ο κ. Δρίτσας επισήμανε ότι «η θάλασσα, η ναυτοσύνη, οι Έλληνες ναυτικοί, ο 'Αη Νικόλας δεν είναι μόνο επάγγελμα και παραγωγική δραστηριότητα, δεν είναι συνάλλαγμα και οικονομική προοπτική, αλλά και πολιτισμός».

...parole , parole, parole


Δεν υπάρχουν σχόλια: