Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

...ΑΡΠΑΧΤΕΣ


....από την ίδια ιστοσελίδα, το newsbomb.gr  κράτησα την τελευταία παράγραφο, από παρόμοιο ρεπορτάζ.

"Δεν φτάνει να αλλάξουν ρότα και σημαία τα πλοία. Πρέπει να αλλάξουν τα μυαλά και κυρίως οι νοοτροπίες της «αρπαχτής». Τότε – και μόνον τότε – ίσως υπάρξει ελπίδα…

Γράφοντας βλακείες, βγάζετε το συμπέρασμα ότι όποια μακακία κάνουν οι εφοπλιστές είναι αρπαχτή.
Επειδή κι εγώ , αλλά και πολλοί γνωστοί και φίλοι, θέλουν να κάνουν αρπαχτή, θα ήθελα να μας δείχνατε το τρόπο . Σίγουρα γνωρίζετε, αφού βγάζετε με τόση ευκολία το συμπέρασμα.
Σπεύδετε να ξεκαθαρίσετε ότι το κέρδος δεν είναι κακό, αλλά από την άλλη του βάζετε και ταμπέλα "αρπαχτή''
Ακολουθήσαμε και το παράδειγμα των άφραγκων.. συνδικαλιστών στο Πέραμα και στην Δραπετσώνα  που κατάφεραν να ερημώσουν τα λιμάνια και να χάνονται μύρια κάθε μήνα, και όχι τίποτα , αλλά να μην μπορεί να ακουστεί και η άλλη άποψη, αυτών που παράτησαν τα σπίτια τους, αυτών που είχαν αποδοτικές δουλιές και τα παράτησαν όλα για να ξεκινήσουν ένα τίποτα από την αρχή. φασισμός??? όχι καλέ.... Αυτοί είμαστε, μη χαλάτε την ρετσέτα.

Ε ναι, και ποιος δεν συμφωνεί?? πιάστε τους αρπάζοντες... θα μάθατε ότι οι μείζες για τα εξοπλιστικά παραγράφηκα έτσι??  γνωρίζετε επίσης ότι ο Άκης πήγε φυλακή, βγήκε αλλά το δεσμευμένο ακίνητο στην Ακρόπολη ακόμα να περιέλθει στο κράτος, μετά από 12 χρόνια.
Ε ναι πιάστε τους και φέρτε τα πίσω. Ε ναι  ξαναπιάστε τον Άκη που είχε την φαεινή ιδέα να συμβουλεύσει τον Αντρέα ότι λευτά υπάρχουν για το πρόγραμμα της ασυδοσίας, και τα πήραν κατ αρχάς από το νατ. Από λόγια? πολλά αλλά βολεύουν μόνο εσάς που έχετε επάγγελμα τον λόγο τον κακό. Αλλάξτε , κάντε και σεις μια αρχή και πραγματικά η ελπίδα θα φανεί.



Δεν υπάρχουν σχόλια: