Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Παραδόθηκε στο Ελληνικό Δημόσιο το Κέντρο Πολιτισμού «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος»

.....μόλις διαβάζω ότι παραδόθηκε στο δημόσιο, με πιάνει μια ανατριχίλα και σκέπτομαι ...το πως θα καταντήσουν, και πόσο ακόμα θα στοιχίσουν στον Ελληνικό λαό.
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ

23 Φεβρουαρίου 2017
Στην μεγαλοπρεπή αίθουσα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και παρουσία μελών της πολιτικής, εκκλησιαστικής και στρατιωτικής ηγεσίας πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης του Κέντρου Πολιτισμού «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος».
Το πρόγραμμα της ιστορικής εκδήλωσης ξεκίνησε με βιντεοσκοπημένα μηνύματα από προσωπικότητες που διαδραμάτισαν κεντρικό ρόλο στη δημιουργία του μοναδικού αυτού συγκροτήματος.
                                            

                       ...μόλλον νομίζει ότι είναι στην ουρά για το wc.... ε , καμμιά φορά αλλάξτε και το κουστουμάκι... δεν πάτε στη βουλή με το σακκίδιο?? Τα  'χετε κάνει όλα ένα...



O πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του κοινωφελούς Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, Ανδρέας Δρακόπουλος, μίλησε στην τελετή παράδοσης του Κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) στο Δημόσιο, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου. ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

O πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας (2Δ) ανταλλάσει χειραψία με τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του κοινωφελούς Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, Ανδρέα Δρακόπουλο (3Δ) ενώ παρακολουθεί ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος (Δ) μετά τις υπογραφές στην τελετή παράδοσης του Κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) στο Δημόσιο. 
ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια: