Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Famous Saronic cruises on the go...with the newly acquired m/v Cosmos ex Aegean Glory


Νέο τουριστικό πλοίο για μονοήμερες κρουαζιέρες στο λιμάνι της Ύδρας
TornosNews.gr 08.04.2016 | 13:47
Από το εφετινό καλοκαίρι κάνει την είσοδό του στο λιμάνι της Ύδρας το τουριστικό πλοίο “COSMOS”, χωρητικότητας 800 επιβατών, που θα δραστηριοποιείται στο χώρο της μονοήμερης κρουαζιέρας στον Αργοσαρωνικό, εκτελώντας καθημερινούς πλόες στα νησιά Ύδρα, Πόρο και Αίγινα.
Το πλοίο «COSMOS» είναι το γνωστό σε όλους τουριστικό πρώην Aegean Glory και ΜΥΚΗΝΑΙ που θα ξαναβρεθεί πλήρως ανακαινισμένο στα γνώριμα νερά της Ύδρας. Η εταιρεία που το ενέταξε στον στόλο της είναι η “EVERMORE CRUISES MARITIME COMPANY” πρώην Olympic Cruises.
Το πλοίο “COSMOS” ανακαινίζεται ολοκληρωτικά αυτή την περίοδο στο Πέραμα. Θα διαθέτει πέντε ολοκαίνουρια Bar, πέντε ειδικά κατασκευασμένα σαλόνια, σύγχρονης τεχνολογίας οπτικοακουστικά συστήματα και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και πρόκειται να δρομολογηθεί εντός του καλοκαιριού. Στόχος του “COSMOS” είναι να προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες στο χώρο του θαλάσσιου τουρισμού, για τις οποίες βραβεύτηκε το 2015 με το “Certificate of Excellence” από το Διεθνές Ηλεκτρονικό Οίκο Αξιολόγησης Υπηρεσιών, “Trip Advisor”.
Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του είναι: 70μ. μήκος, 10μ. πλάτος και 3μ. βάθος, και θα ταξιδεύει με υπηρεσιακή ταχύτητα 16 κόμβους, που το κατατάσσει στα ταχύτερα ημερόπλοια της κατηγορίας.
Ο νέος διαμορφωμένος χώρος V.I.P., χωρητικότητας 120 επιβατών, είναι έτοιμος να φιλοξενήσει και να ταξιδέψει στη θάλασσα του Αργοσαρωνικού ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες με πολυτέλεια, που μέχρι σήμερα ο ημερήσιος θαλάσσιος τουρισμός δεν έχει γνωρίσει.
Οι πλήρως μελετημένοι χώροι επιφυλάσσουν και μία έκπληξη, όπου οι διακεκριμένοι καλεσμένοι θα εκτιμήσουν σε μεγάλο βαθμό. Θα υπάρχει η δυνατότητα, εάν και εφόσον ζητηθεί, να φιλοξενηθούν σε μία V.I.P. καμπίνα, όπου η απομόνωση, η πολυτέλεια και η χαλάρωση είναι κάποιες από τις λέξεις που αρμόζουν στην περιγραφή της. Μία καμπίνα στην οποία η φιλοξενία συναντά την τελειότητα.
Με αφορμή την είσοδο του νέου ιδιόκτητου πλοίου “COSMOS”, η Κ.Γ. Ολυμπιακές Κρουαζιέρες, στο πλαίσιο της δυναμικής αναπτυξιακής της πορείας, από το 2013 που ιδρύθηκε μέχρι και σήμερα, αποκτά νέο λογότυπο και εταιρική ταυτότητα μετονομαζόμενη σε “ΕΒΕΡΜΟΡ ΚΡΟΥΪΖΕΣ ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ” (“EVERMORE CRUISES MARITIME COMPANY”).
Η αναμόρφωση της εμφάνισης καθώς και η εισαγωγή ενός νέου λογότυπου, που οι χρωματικές επιλογές ταυτίζονται με το λαμπερό ήλιο της Ελλάδας και το απέραντο γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας, αντικατοπτρίζουν την είσοδο σε μία νέα εποχή, με την παραπάνω εταιρεία, στο χώρο του Θαλάσσιου Τουρισμού.

Το υφιστάμενο πλοίο της εταιρείας “KASSANDRA DELFINOUS“, χωρητικότητας 344 επιβατών, πλήρως ανακαινισμένο, παραμένει στον στόλο των “EVERMORE CRUISES” και θα διατίθεται για ναυλώσεις εκδρομών, γάμων, πάρτι και events.

Δεν υπάρχουν σχόλια: