Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

...ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΣΧΑΛΙΆΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΥΕΝ.....

...διαβάζω από το πασχαλιάτικο μήνυμα του υεν.... 
Είμαι βέβαιος επίσης, πως γνωρίζεται ότι έχετε την απεριόριστη εκτίμηση όχι μόνο της πολιτείας,, αλλά και το πιο σημαντικό της Ελληνικής κοινωνίας.. Γιατί , όλοι γνωρίζουμε πως οι άνθρωποι της θάλασσας δεν αναμετρώνται απλώς με τις φουρτούνες, αλλά τις δαμάζουν και τις ξεπερνούν με την υψηλή τους συγκρότηση και την αξιοσύνη τους.. 
Με την εκτίμηση και την αγάπη όλων μας.

Λοιπόν αποδέχομαι τις πρωσοπικές ευχές, του καλοσυνάτου φαρμακοποιού, αλλά όχι και της κυβέρνησης στην οποία ανήκει....
Πίνοντας καφέ της παρηγοριάς στο λιμάνι, ο φίλος μου λέει πάω στον καθρέφτη, τον ρώτησα γιατί?? και μου λέει να δω αν δείχνω για μακάκας, διότι δεν εξηγείται αλλιώς. Διέλυσαν την ναυτιλία, έκλεψαν το νατ, δείνουν με το ζόρι συντάξεις πείνας, και βεβαίως μας εκτιμούν , για τα κακά που μας βρήκαν. Τι να του πω εγώ?? Βρήκαν τους επαγγελματίες που ποτέ δεν κοίταξαν τι γίνεται στην στεριά, που άφησαν τους εργατοπατέρες ν' αλωνίζουν και να τρώνε με χρυσά κουτάλια, και τώρα τα χρήματα που πλήρωσαν να τα έχουν σκορπίσει στον αέρα.
Και βεβαίως κ Υπουργέ τις φουρτούνες τις δαμάζουν αλλά την ψευτιά δεν θα την συγχωρήσουν ποτέ, και δεν μιλάω για πολιτική, μιλάω για τον εξευτελισμό της πρωσοπικότητας χιλιάδων ναυτικών, που εν πολλοίς έφτιαξαν αυτή την χώρα, χωρίς να ζητήσουν ποτέ τίποτε. Πιθανόν δε, αν δεν είχαν και την εκτίμηση των πολιτικών,  να ήταν καλλίτερα



Δεν υπάρχουν σχόλια: