Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ .... ΚΙΝΗΤΡΑ

...στις αρχές Μαρτίου συναντήθηκαν οι πιο κάτω κύριοι, και τι ζήτησε ο πρόεδρος ??? να δωθούν κίνητρα, για να ναυτολογηθπύν περισσότεροι Έλληνες.
Επειδή , νιος ήμουν και γέρασα, αφήστε τις πονηράδες σας, και προτείνω τα όποια κίνητρα, μεταφραζόμενα σε ευρώ, να δωθούν απευθείας στους ναυτικούς.
Η παροχή κινήτρων, επέτεινε εμμέσως την διαλυση των ταμίων, και πέταξε ο χρυσός ως διά μαγείας....  αιδώς αργείοι.

Του Μηνά Τσαμόπουλου  
Στη διαπίστωση ότι υπάρχουν οι δυνατότητες να γίνει ανταγωνιστικό το ελληνικό πλοίο και να πολλαπλασιαστούν οι Έλληνες ναυτικοί κατέληξαν ο Σίμος Κεδίκογλου, υπεύθυνος Τομέα Ναυτιλίας και Αιγαίου της Νέας Δημοκρατίας και ο πρόεδρος της Ένωσης Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων Χαράλαμπος Σημαντώνης.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο βουλευτής της ΝΔ είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα ειδικότερα ζητήματα, που αφορούν στη ναυτιλία μικρών αποστάσεων, καθώς και για τις ενέργειες, που θα πρέπει να γίνουν με στόχο την ανάπτυξη του συγκεκριμένου κλάδου.
Μεταξύ άλλων, επισημάνθηκε, ότι υπάρχουν οι δυνατότητες να γίνει ανταγωνιστικό το ελληνικό πλοίο και να πολλαπλασιαστούν οι Έλληνες ναυτικοί, κάτι που μπορεί να επιτευχθεί, εάν ακολουθηθεί συγκεκριμένη πολιτική ανάπτυξης, εάν δοθούν κίνητρα και γίνει σωστή διαχείριση των προβλημάτων, που υπάρχουν σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: