Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Χαμηλές οι διαθεσιμότητες για τα Περιπολικά Ανοιχτής Θαλάσσης του Λ.Σ/ ΕΛ.ΑΚΤ

....συνήθως στην κάθε υπηρεσία στέλνεις το κατάλληλο προσωπικό.. Στα πλωτά τι συμβαίνει??? τους ρωτάτε αν θέλουν να πάνε?? τους δίνετε οδηγίες πως θα περά όμορφα??, ότι θα ξεμεροβραδιάζονται στο Κερατσίνι??

Εάν το Λ.Σ δεν έχει την δυνατότητα να τα επανδρώσει, λύσεις υπάρχουν....

Διαβάζοντας όμως το παρακάτω κείμενο, καταλαβαίνουμε ότι τα περισσότερα είναι χαλασμένα... και σε ακινησία. Επομένως που κολλάει η χαμηλή διαθεσιμότητα, όταν δεν υπάρχουν σκάφη??? Εδώ έχουν πρόβλημα με τα καύσιμα, η διαθεσιμότητα τους φταίει???  Αυτό είναι κατάντια....


limenikadromena.gr , defencenews.gr

Χαμηλές είναι οι διαθεσιμότητες για τα Περιπολικά Ανοιχτής Θαλάσσης του Λιμενικού Σώματος.

Σχεδόν σε μόνιμη ακινησία στο Λιμάνι του Πειραιά βρίσκονται αραγμένα τα Περιπολικά Ανοιχτής Θαλάσσης με τις κωδικές ονομασίες ΠΑΘ 060 και 070 ενώ το ΠΑΘ 050 τύπου Vosper Europatrol 250 Mk1 βρίσκεται μόνιμα εντός του λιμανιού εξαιτίας χρόνιων μηχανολογικών προβλημάτων που το έχουν καθηλώσει. Σε άσχημη κατάσταση είναι και ο στόλος των ΑΒΕKING αφού από τα έξι σκάφη μόλις τα δύο είναι επιχειρησιακά και βρίσκονται διαρκώς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου καλύπτοντας ανάγκες θαλάσσιας αστυνόμευσης και έρευνας και διάσωσης αφού καθημερινά εκατοντάδες παράτυποι μετανάστες εισέρχονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: