Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

KOREAN FERRY DISASTER - DEATH PENALTY BY PROSECUTOR

....it is ironic, but not justice.  300 to one??? Sent to prison all other state officers in prison for life and then the Captain.
Korean prosecutor wants the death of the ferry Master, for the slaughtering of 300 students.

Στο προηγούμενο ποστ, η ΠΕΠΕΝ, διαμαρτύρεται για τον διωγμό των Ελλήνων Πλοιάρχων, και οι Κορεάτεσ ζητούν τον θάνατο του Πλοιάρχου. Τι Γίνεται τελικά
Ποιο τράγος από τον αποδιοπομπάιο τράγο δεν μπορεί να γίνει ο Πλοίαρχος.

Το θέμα του Κορεάτη Πλοίαρχου είναι σοβαρότατο, αλλά ο θάνατος του θα ξεπλύνει την πίκρα των γονιών?? Τα μέτρα που έπρεπε να παίρνουν οι διάφορες κρατικές υπηρεσίες, και ποιος πήρε την ευθύνη, τι γίνεται με αυτό?? άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε... Δεν είναι έτσι όμως...

Την επιβολή της θανατικής ποινής στον πλοίαρχο του νοτιο-κορεατικού οχηματαγωγού Sewol, που ναυάγησε τον περασμένο Απρίλιο παρασύροντας στον θάνατο περισσότερους από 300 ανθρώπους, ζήτησαν σήμερα οι εισαγγελείς.Τα περισσότερα από τα θύματα του Sewol ήταν μαθητές σχολείου, που συμμετείχαν σε σχολική εκδρομή.
Ο πλοίαρχος Λι Ζουν-Σακ δικάζεται σε δικαστήριο του Γκουανγκτζού κατηγορούμενος για "ανθρωποκτονία από εγκληματική αμέλεια".

Κατά τη διάρκεια της δίκης του παραδέχθηκε ότι "τού αξίζει" η θανατική ποινή, αλλά αρνήθηκε ότι θυσίασε τη ζωή των επιβατών για να σώσει τη δική του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: