Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Επικηρύχθηκε ο ιδιοκτήτης του «Sewol»



….τι είναι πάλι αυτό??
Επικήρυξη για την ανικανότητα του κρατικού μηχανισμού , ναι , επικήρυξη για  τους κρατικούς φίλους του, ναι,  επικήρυξη για τα μάτια του κόσμου, δεν αρκεί και σας εξευτελίζει ακόμα περισσότερο.  Την μαλακία του καπετάνιου να δώσει την ευκαιρία να προσπαθήσουν να διασωθούν δεν την πληρώνει ο πλοιοκτήτης,  όλες τις άλλες τις χρεώνεστε εσείς κύριοι της κυβέρνησης, και το μόνο αστείο , είναι η  πομπώδης… επικήρυξη.  Οι γονείς μέσα στον αβάσταχτο πόνο τους , θέλουν να σας λυντσάρουν για τις όποιες σοβαρές παραλείψεις  , αλλά και για  την διαχείριση του σχεδίου διάσωσης. Έλεος

Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/05/2014 e-nautilia.gr

Στην επικήρυξη του πλοιοκτήτη του Sewol που αποτέλεσε υγρό-τάφο για δεκάδες μαθητές στο πιο πολύνεκρο ναυτικό δυστύχημα της Νοτίου Κορέας προχώρησαν οι αρχές της χώρας.
Σύμφωνα με την εισαγγελία που ερευνά την υπόθεση, προσφέρεται αμοιβή 500.000 δολαρίων σε όποιον προσφέρει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη του Yoo Byung-eun.
Την ίδια στιγμή η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη τεσσάρων μελών της θρησκευτικής σέχτας της οποίας ηγείται ο Yoo Byung-eun με την κατηγορία της υπόθαλψης καταζητούμενου.

Ο Yoo Byung-eun αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της φοροδιαφυγής και της αμέλειας για το ναυτικό δυστύχημα της 16ης Απριλίου που κόστισε τη ζωή σε 300 ανθρώπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: