Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

GARBAGES PERMITTED TO THROW OVERBΟΑRD OR NOT?? CHEMICALS?? FRAUD EVERYWHERE...

....εδώ απαγορεύεται και το κατούρημα, και αυτοί ντε και καλά να φουντάρουν τα χημικα στη θάλασσα?? δεν έχω διαβάσει κάτι από τον ΙΜΟ, έχει πάρει θέση?
Μπαίνοντας σε όλα τα καράβια, διαβάζεισ κάτι ταμπελάρες για την απαγόρευση ρίψης σκουπιδιών στην θάλασσα, εκτός και αν τα επεξεργασμένα χημικά δεν είναι σκουπίδια.... Ο κάθ' ένας ότι μπορεί κάνει.. από κρατικής ευαισθησίας τίποτε, άρα αναισθησία βασιλεύει .
και το πιο άθλιο και ξεφτίλα υποκριτικό είναι ότι όπως θα διαβάσετε παρακάτω... δεν υπάρχουν εκτιμήσεις ρίσκου τόσο για το θαλάσσιο περιβάλλον όσο και για τους ανθρώπους, την στιγμή που για να πάει στην τουαλέτα το πλήρωμα ενός πλοίου,πρέπει να κάνεις  εκτίμηση κινδύνου μην τυχόν και στουμπώσει κάποιος. Κατά την ίδια έννοια το κράτος για να δώσει την άδεια ας πούμε στην μαρίνα Μεσολογγίου, μελετούσε το θέμα πάνω από 5 χρόνια . Κακώς , και κάκιστη η απόφαση των Αμερικανών.. λέγε ΝΑΤΟ, που δεν έχει προηγούμενο ούτε επιστημονική εξήγηση. Το δικό μας κράτος τι κάνει??


Το Δίκτυο Περιβαλλοντικής και Πολιτιστικής Προστασίας της Λακωνίας είναι κάθετα αντίθετο στην εξουδετέρωση των χημικών της Συρίας στη Μεσόγειο, καθώς εκτιμούμε ότι κάτι τέτοιο αποτελεί μέγιστη περιβαλλοντική απειλή για το κλειστό θαλάσσιο περιβάλλον της Μεσογείου, ενός από τα πιο ευαίσθητα και πιο σημαντικά θαλάσσια οικοσυστήματα του πλανήτη. Πόσο μάλλον όταν η διαδικασία που επιλέγεται, αυτή της υδρόλυσης, θα εφαρμοσθεί πρώτη φορά εν πλω, χωρίς κανείς να απαντά στο ερώτημα του τι θα γίνει εάν κάτι πάει στραβά ή γίνει κάποιο λάθος ή κάποιο ατύχημα. Κι αυτό διότι, όπως οι «αρμόδιοι» παραδέχονται, δεν υπάρχουν εκτιμήσεις ρίσκου τόσο για το θαλάσσιο περιβάλλον όσο και για τους ανθρώπους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: