Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

ΠΑΡΑΛΑΛΙΣΜΑΤΑ...


...με το λέω μαλατίες (εκ malato= άρρωστος) δεν σημαίνει ότι παράγω εργο.
Κατά μίαν έννοια αυτό μπορεί να συμβαίνει στην Ελλάδα.
Δουλειά δεν είχανε και κάνανε μια βόλτα στο λιμάνι τηε Αλεξανδρούπολης και ανακαλύψανε ότι το λιμάνι δεν έχει πυροσβεστικό σκάφος, και μάλιστα ότι κανένας εντόπιος άρχοντας δεν το έχει επισημάνει μέχρι τώρα. Απλό δότι ήταν ηλίθιοι και ήλθατε τώρα εσείς οι έξυπνοι για να το ανακαλύψετε. Πιθανόν τους είπαν πάμε μια βόλτα στο λιμάνι, και αυτοί σκέφθηκαν τι απόφαση θα βγάλουν στο τέλος. έτσι δεν μας είπαν ότι ναι μεν υπάρχει λιμάνι σαν χώρος, αλλά το ότι πήρε μερικά χρόνια να γίνει και άλλα τόσα που δεν έχει πατήσει πλεούμενο δεν είπαν τίποτε. Δεν είπαν ότι για τον αγωγό αυτοί οι ίδιοι φωνάζανε να μην γίνει, τώρα το πυροσβεστικό σκάφος του μάρανε., δηλαδή να διορίσουνε καμμιά 30αριά για να ξοφλήσουνε τα ψηφαλάκια.
Τίποτε άλλο δεν είδαν στην Αλεξανδρούπολη? όλα τόσο καλά είναι καμωμένα? Θα μπορούσα να γράψω 5 σελίδες με κύριες ελλείψεις, αλλά αλλουνού παπά ευαγγέλιο.
Έχω δε και ένα ερώτημα, που δεν το έχει κάνει κανείς στην Βουλή. Ο κ Κουίκ ποιας εθνικότητος είναι? η ας μας πει κάποιος από που κρατάει η σκούφια του? εάν είναι βέρος Έλλην γιατί δεν παρουσιάζεται με το αληθινό   όνομα του?
Άντε μπράβο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: