Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ Λ.Σ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΓΥΜΝΙΑ


ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΣ  κύριε  Αρχηγέ,

Τα μέσα ενημέρωσης και κάθε λογιών μπλογκς , ιστοσελίδες κάνουν το παν, για να μην τους διαβάζουν. Μα πόσο μιζέρη, κακομούτσουνη, κακοπροαίρετη, μπορεί να είναι αυτή η Ελλάδα?

Νέος αρχηγός λοιπόν στο ΛΣ, και διαβάζω... Ο Αρχηγός ΛΣ στην αποφώνηση του  είπε ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ,  και ο δημοσιογράφος  βάζει ερωτηματικά μετά την λέξη Έθνος, και σχολιάζει .. είναι δυνατόν Κε Αρχηγέ??
Τι εννοεί ο κακόγουστος ποιητής??? τι θα έπρεπε  να πει?? εάν θα έλεγε ζήτω το μπουρδέλο και είμαστε στην Γαλλία θα το καταλάβαινα, διότι τα μπουρδέλα στα περισσότερη μέρη του κόσμου είναι οργανομένα. Όμως πέρα από αυτό, σε μια εκδήλωση αυτού του είδους τι θα έπρεπε δηλαδή να βάλει τα κλάμματα??

Τους φταίει ο μπαρμπα Θανάσης, πιθανόν να είναι κάποιος συγγενής τους... ότι και να είναι εάν δεν σέβεσαι το άτομο σου, δεν σέβεται κανείς όχι μόνο τις απόψεις σου, αλλά ούτε σε ακούει.
Αυτό έχετε καταφέρει οι περισσότεροι. Δυστυχώς

Κατά τα άλλα κλαίνε, επειδή φεύγουν οι νέοι από την Ελλάδα των γερόντων. Ευτυχώς και απ' ότι καταλαβαίνω όλοι βρίσκουν την υγειά τους, διότι απλά δεν ακούν τις σαβούρες που τους πετάτε 24 ώρες το 24ωρο.

Έχετε παραγίνει, το έχετε παραξηλώσει, και πάντα είστε μπροστά..., πάντα όταν οι πρώτοι έρχονται τελευταίοι.. Κρίμα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: