Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

ΑΔΕΙΑ ΥΕΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ 120 ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΑΕΝ


.... εδώ δεν κάναμε πράγματα όταν όλα... ήταν εν τάξει, στην περίοδο του μπάχαλου θα κάνουμε???
Δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα με τους λιγότερους, βάζουν και άλλους...
το παρακάτω είναι απόσπασμα από άρθρο στο e-nautilia
Βάλτε στα καράβια Έλληνες, να φιάξουν και τα υπόλοιπα. Καταντήσαμε σαν τα πανεπιστήμια, διπλώματα και τίτλοι για τσιπουράδικα.

Οι υπεύθυνοι θα πρέπει να ντρέπονται που οι μαθητές των ΑΕΝ δεν έχουν βιβλία. Για την κακοδιαχείριση του Ναυτικού κλάδου (αλλά και γενικότερα της Ελλάδας) κανείς δεν τιμωρήθηκε. Τα προβλήματα παραμένουν πάρα πολλά, παρόλο που κάποιοι τα ωραιοποιούν. Δεν είναι μόνο τα βιβλία. Είναι και η έλλειψη καθηγητών, οι άθλιες κτιριακές εγκαταστάσεις και ο ελλιπής εξοπλισμός. Είναι πολλά τα προβλήματα και ο υπουργός θα πρέπει να ξεκινήσει πρώτα από εκεί και εν συνεχεία της λύσης του προβλήματος με τα εκπαιδευτικά ταξίδια και γενικότερα την ανεργία στο κλάδο. Το να βάλουμε περισσότερους υποψήφιους στη σχολή, οι οποίοι - μεταξύ άλλων - δεν έχουν βιβλία και καθηγητές, περισσότερο βήματα προς τα πίσω είναι παρά προς τα εμπρός.

Θέλω να πιστεύω ότι τα προβλήματα με τα βιβλία και τους καθηγητές θα λυθούν άμεσα. Όσο αναφορά τις κτιριακές εγκαταστάσεις απλά ελπίζω. άλλωστε η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία…. Αφού πρώτα έχει πεθάνει αυτός που την έχει....

Δεν υπάρχουν σχόλια: