Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

ERMA FIRST: Παρουσία στη διεθνή έκθεση "Europort Istanbul 2013"

...πάντα μου άρεσαν οι πρωτιές των Ελλήνων σε όλους τους τομείς, και βέβαια περισσότερο στην θάλασσα. Πάντα τέτοια..

Στη διεθνή έκθεση "EUROPORT ISTANBUL 2013" που πραγματοποιήθηκε στα τέλη Μαρτίου στην Κωνσταντινούπολη συμμετείχε η ERMA FIRST ESK Engineering Solutions S.A. Η παρουσία της ERMA FIRST έγινε σε συνεργασία με τον αντιπρόσωπό της, την εταιρία Istamar Shipping Brokering Ind & Trad Ltd. Η έκθεση, που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μεταφορών, Ναυτιλίας και Επικοινωνιών της Τουρκίας, διοργανώνεται από το IMEAK (τούρκικο Ναυτιλιακό Επιμελητήριο) σε συνεργασία με το NTSR (Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Οργανισμό) και τον Ahoy Rotterdam. Η ERMA FIRST έχοντας ήδη μία δυναμική παρουσία στην αγορά της Τουρκίας, επέλεξε τη συγκεκριμένη έκθεση, στο πλαίσιο της στρατηγικής ανάπτυξης και περαιτέρω διείσδυσης στη δυναμική ναυτιλιακή αγορά της Τουρκίας. Επισημαίνεται ότι η έκθεση αριθμεί 12 διοργανώσεις τα τελευταία 24 χρόνια, καθιστώντας την θεσμό στα ναυτιλιακά δρώμενα της ταχέως αναπτυσσόμενης τουρκικής αγοράς, ενώ προσελκύει τις κορυφαίες εταιρείες του ευρύτερου διεθνούς ναυτιλιακού χώρου.
Πρόσφατα άλλωστε, η ERMA FIRST έκλεισε συμφωνία στην Κωνσταντινούπολη για την εγκατάσταση του συστήματος επεξεργασίας θαλασσίου έρματος ERMA FIRST BWTS 100, στο, μήκους 80 μέτρων, επιβατηγό πλοίο "ELEMENTS", αραβικών συμφερόντων, που κατασκευάζεται στο KOCAELI της Τουρκίας, στο τούρκικο ναυπηγείο YACHTLEY AS.
Η εταιρία ERMA FIRST, η Πρώτη Ελληνική Εταιρία που σχεδίασε, πιστοποίησε και παράγει σύστημα για τη διαχείριση του θαλασσίου έρματος, χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία ηλεκτρόλυσης του θαλασσινού νερού για την παραγωγή ενεργών ουσιών, σε συνδυασμό με υψηλής απόδοσης μηχανικό διαχωρισμό των σωματιδίων με την χρήση υδροκυκλώνων. Η τεχνολογία εξασφαλίζει αποτελέσματα που υπερβαίνουν αισθητά τις ελάχιστες απαιτήσεις των ορίων απόρριψης του κανονισμού IMO D-2.

Δεν υπάρχουν σχόλια: