Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Unfair η θέση της ΠΝΟ υποστηρίζει το πολιτικό περιβάλλον του Κ.Μουσουρούλη

..... μα καλά δεν αισχύνονται καθόλου αυτοί οι συνδικάλιστές???  αφήστε να περάσουν κανα 2 χρόνια να δείτε το έργο του Χιώτη υεν, και μετά κρίνετε. Τελικά, το περιβάλλον του υεν που ενοχλήθηκε από την απόφαση της πνο να μην συμμετάσχει στον διάλογο, μπορούν να κάνουν  γαργάρα με ξύδι, το ίδιο το οποίο ποτίζουν τα τελευταία χρόνια την ναυτική οικογένεια. Καλά ξαναβάλτε την επιστράτευση όπως ήταν για να μην σας έχουμε υποχρέωση, και δώστε εργασία στους ναυτικούς. Έχοω ξαναγράψει, από ένα να προσλάβουν στα παπόρια, τελείωσε το θέμα, αλλά ούτε αυτό δεν είστε άξιοι να κάνετε.  Καλή πίστη είχαν όλοι όσοι πέρασαν απο το ΥΕΝ,  κορασόν και κοχόνες δεν είχαν......

  marinews.gr

Ενοχλημένο είναι το υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου από τη θέση της ΠΝΟ η οποία σε επιστολή της προς τον υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου, Κωστή Μουσουρούλη του επισημαίνει ότι «εξακολουθεί να αναμένει, έστω και μετά την πάροδο τεσσάρων μηνών απραξίας, επί τέλους, πρωτοβουλίες από το ΥΝΑ για την άμεση και χωρίς άλλη καθυστέρηση αντιμετώπιση των συνεπειών της ανεργίας στις τάξεις των Ελλήνων ναυτεργατών».

Πολιτικοί κύκλοι του υπουργείου επεσήμαναν στο Marinews.gr ότι την προηγούμενη εβδομάδα με πρωτοβουλία του υπουργού ήρθη η επιστράτευση των ναυτικών μετά από δύο χρόνια.

Επίσης, πριν από 15 ημέρες στη συνάντηση του υπουργού με τη ΠΝΟ αποκάλυψε στους συνδικαλιστές ότι η Τρόικα το πρώτο αίτημα που είχε καταθέσει ήταν η κατάργηση των ΣΣΕ καιότι με δικές του προσπάθειες αποσύρθηκε από το Μνημόνιο η απαίτηση αυτή.

« Άρα, αν μη τι άλλο, υπάρχει καλή πίστη και διάθεση από την πλευρά του υπουργού Για τον λόγο αυτό θεωρούμε unfair τη θέση της ΠΝΟ να μη συμμετάσχει στον κοινωνικό διάλογο για τη ναυτεργασία,».

Δεν υπάρχουν σχόλια: