Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 8 Απριλίου 2012

ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΧΡΥΣΟΥ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ....

....δεν υπάρχουν ναυτικοί, όλα τελιώσανε σήμερα η αύριο. Μαζί τους μήπως πρέπει να τελειώσει και ο επιδοτούμενος συνδικαλισμός?? Τι νόημα έχει να κάθονται στις καρέκλες και να αμείβονται οι καρεκλοκένταυροι πασών ειδικοτήτων, εκτός των μηχανικών που τέλος πάντων κάτι κάνουν.

PROS PEIRATIKOI@YAHOO.GR
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ,
….από την επιστολή της κυρίας βοηθού του πολίτη (υπουργός) ,καταλαβαίνω πόσο καλά κάνει την δουλειά της και πόσο άσχετοι και απρόκοποι είναι οι υπόλοιποι.
Ήλθε στο υπουργείο ανάπτυξης μετά τον επιτυχή διορισμό του καταστολέα , και οργάνωσε τις συζητήσεις με την ΠΝΟ.
Το υπουργείο (υπ}ανάπτυξης λοιπόν δεσμεύθηκε για όλα τα θέματα που αφορούν σε ΕΝΑ από τα κύρια θέματα, ενώ η άλλη πλευρά έκανε την πάπια.
Δηλαδή, ότι κάνει όλα αυτά τα χρόνια που οι κόποι των ναυτικών κατακρεουργήθηκαν συνειδητά,και οι συνδικάλες το παίζουν τώρα επαναστάτες για τα μαύρα μάτια, και προς εξευμενισμό της θέσεως των.
Έτσι λοιπόν η κυρία βοηθός, κάνει επίθεση με το γάντι , και ξεμπροστιάζει τους αφέντες…των ναυτικών και το κλίμα αντιπαράθεσης κοινωνικών ομάδων καλά κρατεί…
Πάντως , έχει και πολύ γέλιο… οι υπουργοί της καταστροφής κόπτονται για την υπεράσπιση των συμφερόντων της εθνικής οικονομίας.. ( παραοικονομίας ναι – κλεψιάς και ρεμούλας ναι – και πάει λέγοντας) , και τέλος πάντων κανόνισαν και για ένα καφεδάκι κάτω στον Πειραιά στο λιμάνι.. σήμερα Κυριακή με την λιακάδα.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ - Να είσθε όλοι καλά

Γιάννης Μυτακίδης
--------------------
Στην επιστολή της υπουργού αναφέρονταν τα ακόλουθα:

«Ύστερα από την τελευταία οργανωμένη συζήτησητης κυβέρνησης με την ΠΝΟ, με τη συμμετοχή τριών υπουργών, σας αποστείλαμε, με βάση και τις παρεμβάσεις στελεχών της Ομοσπονδίας σας, συγκεκριμένο κείμενο των θέσεων της κυβέρνησης. Χθες το υπουργείο Υγείας δημοσιοποίησε θέσεις και δεσμεύσεις για όλα τα θέματα που αφορούν σε ένα από τα κύρια θέματα ανησυχίας σας που είναι ο Οίκος του Ναύτου, ενώ εκκρεμεί η συμμετοχή σας σε συνάντηση επί του θέματος στο Υπουργείο Υγείας τη Δευτέρα. Δεν λάβαμε καμία απάντηση, καμία πρόταση, παρά μόνο την ανακοίνωση για την απεργία στις 10/4 και 11/4. Θεωρώντας υποχρέωσή μου τόσο την εξάντληση όλων των περιθωρίων διαλόγου όσο και την υπεράσπιση των συμφερόντων της εθνικής οικονομίας, σας καλώ σε συνάντηση αύριο Κυριακή 08/4 στις 17.00, στο Υπουργείο Ανάπτυξης, νταγωνιστικότητας& Ναυτιλ

Δεν υπάρχουν σχόλια: