Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

ΑΣ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ, ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ, ΕΛΛΗΝΑ ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

...μπορούν να κάνουν και περισσότερα, αλλά τουλάχιστον αυτό που γράφει πιο κάτω δεν έχει και πολύ σκέψη. Μη μου πει κανείς ότι ανεβαίνουν τα έξοδα, διότι δεν είναι δικαιολογία σοβαρή. Άλλως τε, έχει αποδειχθεί ότι την διαφορά την πληρώνουν τριπλάσια σε γκέλες που γίνονται, με τελευταίο παράδειγμα το μποξάδικο στην Νέα Ζηλανδία, και μάλιστα από μια εταιρεία με παράδωση στα Ελληνικά πληρώματα, κατάντησε να δίνει την Πλοιαρχία σε εκτοκοσμικούς...

κ. Θ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ

ΠΡΟΣ:PEIRATIKOI@YAHOO.GR
Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ,
..η συννεφιά βαριά πάνω από τα κεφάλια μας κ το ηθικό κρατιέται κάπου στην μέση διότι τα τάρταρα δεν είναι για τους γενναίους..

κ. Λαμπρόπουλε , επειδή το πήδημα πάει κατά πως λέμε.. μια του επιβήτορα.. δυο του επιβήτορα, τρεις και η κακή του μέρα, αυτό λοιπόν όχι οι εφοπλιστές αλλά κανείς δεν το αντέχει.

Έτσι λοιπόν θα πω ότι το πήδημα το έχουν και τώρα ψάχνουν για την Ρόδο.

Παρ' όλα αυτά, αν μου δώσετε ένα καλό λόγο ( ο λόγος υπάρχει, αλλά τον δημιούργησαν κλέφτες και ανίκανοι διαχειριστές) , γιατί θα πρέπει να προστρέξουν οι εφοπλιστές και να ξανά και ξαναδηλώσουν τον πατριωτισμό τους?
Από τους εντόπιους τα παίρνει με το ζόρι, στα πουλιά που αλλάζουν ηπείρους κάθε τόσο OXI, διότι είναι ελεύθερα
Εσείς και όλοι φωνάζετε, για το μπάχαλο που έχει δημιουργήσει ο άτριχος εγκέφαλος, και την ασυδοσία στα οικονομικά του κράτους.
Ποιος λοιπόν εγγυάται ότι οι οποιεσδήποτε εισφορές δεν θα χαθούν όπως τόσα εκατομμύρια?? Θα τα δώσουν και μετά θα ψάχνουν για το λάθος που έγινε και χάθηκαν τα λεφτά.
Νομίζω ότι ως εδώ... δεν τους έφτασε ο χρυσός του ΝΑΤ, δεν θα τους φτάσουν ούτε τα εκατομμύρια βαρέλια αερίου.., που ευαγγελίζονται.

Κάτι άλλο όμως μπορούν να κάνουν οι εφοπλιστές, που θα βοηθήσει πραγματικά τους Έλληνες ναυτικούς.
Έχω ξαναγράψει εδώ,
ας πάρουν από έναν Έλληνα στα καράβια τους, και θα σταματήσει η ανεργία εν πολλοίς.

Να είστε καλά

Γιώννης Μιτακίδης
Αναρτηθηκε απο ΠΟΠΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ στις 13:42

Δεν υπάρχουν σχόλια: