Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Για ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού να συνεργαστούν αρμονικά όλοι

...τόσα χρόνια που ο κλάδος έπαιρνε επιδοτήσεις και δάνεια σωρό, τι ανάπτυξη έκανε??
δεν βαρεθήκατε να κάνετε τις ίδιες δηλώσεις για χρόνια τώρα?
Πέστε μας κύριοι και κάτι θετικό για τον κλάδο σας, και αφήστε το ζήτουλα στην άκρη.
στο πλευρό με τις εκάστοτε κυβερνήσεις , και ζήτω για ότι σας βολεύει. Μετά ανάθεμα στην κυβέρνηση που δεν σας έκανε τα χατήρια.
δείτε πέρα από τις κυβερνήσεις δείτε εθνικά, και ανάπτυξη του κλάδου που θα βοηθάει και τους μικρούς... καταλαβαινόμαστε νομίζω.

Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2011 marinews.gr

Την άποψη ότι οι δυνατότητες για ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού στη χώρα είναι απεριόριστες, αρκεί να συνεργαστούν αρμονικά όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, εξέφρασε ο πρόεδρος της Ένωσης Πλοιοκτητών Επαγγελματικών Σκαφών Τουρισμού, Αντώνης Στελλιάτος.

Όπως υπογράμμισε χρειάζεται να βγάλουμε «από την εντατική» τον κλάδο και κατέθεσε επτά προτάσεις ανάπτυξης. Ειδικότερα ζήτησε να γίνει στοχευμένη διαφήμιση για το ελληνικό Yachting. Να αναπτυχθούν μαρίνες σε κάθε νησί της Ελλάδας και να δημιουργηθούν τουριστικές σχολές για τους Ελληνες ναυτικούς. Επίσης να βελτιωθεί η εικόνα της χώρας στο εξωτερικό, αφού η Αθήνα δεν αντιπροσωπεύει την Ελλάδα.

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι και να ενταχθεί ο κλάδος του θαλάσσιου τουρισμού
σε αναπτυξιακό νόμο, αφού ποτέ μέχρι τώρα δεν έχει γίνει, αλλά και το νομοσχέδιο για το θαλάσσιο τουρισμό το οποίο είναι προς ψήφιση στη Βουλή να μην είναι φοροεισπρακτικό, αλλά αναπτυξιακό.

ΠΗΓΗ:Ναυτεμπορική

Δεν υπάρχουν σχόλια: