Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

....κανένας δεν θα ήθελε να είναι στην θέση του Χαλά, αλλά εκείνος καταφέρνει να είναι πρόεδρος μαθουσάλας... τυχαίο??

Πάλι αρχίσαμε τα ίδια... άμα κάνουν απεργία οι ναυτικοί δεν θα δουλέψουν τα ξενοδοχεία κλπ
Αν είναι έτσι γιατί δεν το σταματάμε απ' άκρη σε άκρη, να δούμε και τι απίδια χωράει ο σάκος.
Το διαίρει και βασίλευε είναι πολύ γνωστό στην Ελλάδα, και οι κάφροι γηγενείς το ακολουθούν πιστά. Λοιπόν, αρχικλέφτες και λοιπά λαμόγια καθείστε στην μπάντα, το χρυσάφι του νατ δεν σας ανήκει με τίποτα. Γιαπιο λόγο η ναυτιλιακή κοινωνία να είναι καλοπροαίρετη στον μπουμπούκη?
Αν έχει να προτείνει κάτι, αυτό είναι ΕΝΑ, και θα μπορούσε να το κάνει αμέσως. ¨ολα τα άλλα είναι χάσιμο χρόνου, και υπέρ των ληστών.


MARINENEWS
Μερική Αναδημοσίευση
από την εφημερίδα
Η ΑΞΙΑ


- Καλημέρα σε όλους και εύχομαι να σας βρίσκω ξάπλα σε καμία παραλία.

- Σε ελεύθερη πτώση βρίσκονται τα πάντα. Από τον κανόνα δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση οι ναυτικοί που βλέπουν να συρρικνώνονται τα συνταξιοδοτικά τους δικαιώματα.

- Δεν θα ήθελα αυτές τις ημέρες να ήμουν στη θέση του γ.γ. της ΠΝΟ Γιάννη Χαλά.

- Από τη μία πλευρά, πρέπει να υπερασπίσει ως επικεφαλής της Ομοσπονδίας τα δικαιώματα του κλάδου και από την άλλη να αποφασίσει απεργιακές κινητοποιήσεις μέσα στο κατακαλόκαιρο τινάζοντας στον αέρα τις διακοπές εκατοντάδων χιλιάδων τουριστών και καταδικάζοντας σε οικονομική ασφυξία τόσο την οικονομική ζωή των νησιών όσο και τις ακτοπλοϊκές επιχειρήσεις που θα οδηγηθούν σε μεγαλύτερα χρέη και σε απολύσεις.

- Καλοπροαίρετη είναι η ναυτιλιακή κοινότητα απέναντι στον αναπληρωτή υπουργό
Χάρη Παμπούκη. Η κάθε πλευρά μετράει τις δυνάμεις της. Όμως τα χρονικά περιθώρια είναι ελάχιστα και σύντομα θα πρέπει να ανοίξουν τα χαρτιά τους. Χαρτιά που χωρίς να είμαι μάντης, πιστεύω ότι κρύβουν δυσάρεστες εκπλήξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: