Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

ΣΑΟΣ - ΜΑΝΟΥΣΗΣ - ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΑ

...αυτή η εταιρεία πάει κόντρα στους καιρούς.
Όπως θα διαβάσετε οι διαδικασίες ελτελούνται σύμφωνα με το νόμο, αλλά τα βαπόρια σκουριάζουν παρατημένα άλλα στην Ελευσίνα και άλλα στην Αλεξανδρούπολη.
Έγινε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου μερικώς... αλλά δεν είδαμε και καμμιά κίνηση να ξεκινήσουν τα βαπόρια?? παγωμένα χαρτιά στα χέρια των μετόχων...

αρχιπέλαγος

Στις 30 Ιουνίου, ημέρα Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΣΑΟΣ με αντικείμενο την υποβολή προς έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων και την εκλογή νέου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου μεταξύ άλλων. Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, καλούνται οι μέτοχοι της Ανώνυμης Εταιρείας με την Επωνυμία ΣΑΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ σε ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση την 30η Ιουνίου 2011, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:30, στα γραφεία της έδρας της εταιρείας στην Καμαριώτισσα Σαμοθράκης, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των εξής θεμάτων της ημερησίας διάταξης:
1. Υποβολή προς έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της δέκατης εβδόμης (18ης) Εταιρικής Χρήσης 2010 (από 1.1.2010 έως 31.12.2010) μετά από ανάγνωση των Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Πιστοποιητικού Ελέγχου του Ορκωτού Λογιστή και απόφαση για τη μη διανομή μερίσματος.
2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Λογιστή από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για τη χρήση 2010.
3. Εκλογή ενός Τακτικού και ενός Αναπληρωματικού Ελεγκτή - Λογιστή από το σώμα των Ορκωτών Ελεγκτών για τον έλεγχο της χρήσης 1.1.2011 έως 31.12.2011 και καθορισμός της αμοιβής τους.
4. Έγκριση αμοιβών και αποζημιώσεων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για τη χρήση 2010, και προέγκριση ανώτατου ορίου αμοιβών για τη χρονική περίοδο από 1.1.2011 έως 31.12.2011.
5. Τροποποίηση άρθρου 5 του Καταστατικού της εταιρίας κατόπιν πιστοποίησης μερικής κάλυψης του ποσού αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, η οποία επανεγκρίθηκε στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της 18ης Φεβρουαρίου 2011.
6. Τροποποίηση άρθρου 15 του Καταστατικού της εταιρίας.
7. Εκλογή νέου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.
8. Τροποποίηση άρθρου 16 του Καταστατικού της εταιρίας.
9. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.
Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του νόμου απαρτίας για την λήψη απόφασης επί των θεμάτων της ημερησίας διάταξης, η τυχόν Α΄ Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση θα συνέλθει την 12η Ιουλίου 2011, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:30 π.μ. στον ίδιο χώρο, με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: