Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Η ΓΈΝΙΑ ΠΟΥ ΈΒΓΑΖΕ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ

... τόσο μπάχαλο και άντε και καμμιά απεργία για να μην λέμε ότι κάθονται..
Πολλοί λένε , απ' αυτούς που πιστέψανε στα μελλοντικά λαμόγια του πολυτεχνείου, ότι οι μέρες της επταετίας με στρατιωτική διοίκηση φαίνονται καλλίτερες από τις σημερινές.
Η αλήθεια είναι μία, πονάει η όχι αλλά αυτή είναι.
Ποιος δεν την είδε? αυτοί που εδώ και 20 χρόνια καταστρέφουν την Ελλάδα. Εκεί που μίλαγαν για θαυμασμό τώρα μας λυπούνται η μάλλον θέλουν να μας ξεπαστρέψουν διότι τελικά δεν είμαστε και τίποτα σοβαροί??

Αυτοί που βάζουν στο στόμα τους την λέξη "δημοκρατία", γνωρίζουν τι σημαίνει?? Σίγουρα όχι.
Το υπουργείο του προπο, γνωρίζει τι σημαίνει προστασία?? εκτός από το νταβατζηλίκι??

Το θέμα μου άσχετο με την θάλασσα, εκεί παίζει μονίμως το εμβατήριο της διάλυσης και μάλιστα χωρίς διαλυτήρια.... αλλά πως να μην σε αγγίζει το παρακάτω θέμα??

Τετάρτη, 11 Μαΐου 2011


Για τον 44χρονο Μανωλη

Είναι ίσως η πρώτη φορά που το άκουσμα μιας τέτοιας είδησης με έκανε να προβληματιστώ πραγματικά .
Σε δυο τρεις μέρες που τα μμε θα σταματήσουν να ασχολούνται με το πιο απεχθές (για μένα) έγκλημα των τελευταίων ετών , η οικογένεια αυτή θα πρέπει να συνηθίσει τη νέα της πραγματικότητα . Οι μέρες , εβδομάδες ίσως και μήνες θα περνούν , και αν είμαστε τυχεροί η αστυνομία θα καταφέρει να συλλάβει αυτά τα καθάρματα.

Με κάποιο καλό δικηγόρο αν είναι τρεις σίγουρα οι δυο θα καταδικαστούν για απλή συνέργια και ο τρίτος στην καλύτερη σε καμία 15ρια χρόνια δηλαδή σε 5 χρόνια έξω. Το έργο το έχουμε ξαναδεί . Τα μμε θα θυμηθούν ξανά την τραγική οικογένεια με ερωτήσεις τύπου είστε ικανοποιημένοι με την ποινή και λοιπές μαλακίες . Όχι ρε πούστη μου δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένοι. Θέλω οι δολοφονοι να πάθουν ακριβώς το ίδιο με αυτό που έκαναν . Μόνο τότε θα υπάρχει ικανοποίηση - δικαιοσύνη. Μόνο τότε θα σκεφτούν πραγματικά και άλλα καθαρματα αν θα κάνουν το ίδιο. Στα αρχ...μου πως θα με χαρακτηρίσετε . Δυστυχώς το μαχαίρι έφτασε στο κόκαλο αλλά το κόκαλο ήταν ενός αθώου πατέρα

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: