Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ, ΚΥΡΙΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ!

....Η παρακάτω είναι απάντηση στο ίδιο μπλογκ, της ανάρτησης που φιλοξενούμε και εμείς εδώ.
Καταλαβαίνετε την ψυχολογία αυτών των αξιωματικών, που τους έχουν στην άκρη, χωρίς καμμιά δικαιολογία. Μάλλον υπάρχει μία , αυτή του κομπλεξ και του εθελοτυφλισμού..
Επ' ευκαιρία να απαντήσω σε κάποιον που σχολίασε και φαίνεται ότι είναι λιμενικός....
Γράφει ... εάν έχω στοιχεία και αρ@ιδια.
Λοιπόν φίλε ανεγκέφαλε τα αρ@ιδια είναι υποτιμητική έκφραση  για τα όργανα μου, αντικατοπτρίζει όμως την πραγματικότητα του σώματος που υπηρετείτε. Έτσι ακριβώς το καταντήσατε λαμόγια με τίτλο.


Προς: peiratikoi@yahoo.gr

Διαβάσαμε μια παρέα συναδέλφων λιμενικων [ΕΜΠΟΡΟΠΛΟΙΑΡΧΟΙ ] 5-6 ATOMA , την ανάρτηση , Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2010λοιπον...καλά γηρατειά !!! , απο παρέα πλοιάρχων –μηχ/κων Ε.Ν και την συνέντευξη Τύπου, Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών και Λέσχης Λιμενικού Σώματος [κ. Καλαρώνη ] ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ..............................................ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ.......???????
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ,συμφωνούμε με τους κύριους απο το Ε.Ν, σε αυτά που λενε . Aλλωστε και με αλλες αναρτήσεις μας ως εμποροπλοίαρχοι που είμαστε στο Λ.Σ έχουμε πει σε συναδέλφους λιμενικούς ΑΠΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ που μας κατακρίνουν εμας τους εμποροΠλοιαρχους στο Λ.Σ Ως ΥΠΕΥΘΥΝΟΥS –αγράμματους ,τελειόφοιτους λυκειου του 10 και 11 και ως περιττούς για το Λ.Σ ,οτι είναι ντροπή να ξεφτιλίζουν mazi με τους εμποροπλοίαρχους του λ.σ και τα στελέχη του Ε.Ν.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ οι πιο πολλοί απο εμας είμαστε απο οικογένειες ναυτικών, ουτε γιατι εχουμε αρκετούς ναυτικους φιλους ,ουτε γιατι τελειώσαμε μια εμποροπλοιάρχων , ουτε γιατι συμμαθητές μας απο την εμποροπλοιάρχων ειναι πλοίαρχοι και μηχανικοί, σπουδαίοι στο Ε.Ν και σε ναυτιλιακές ετ.ουτε γιατί με καποιους ναυτικούς δουλέψαμε μαζί εστω και λίγο . ,ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ .... ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ Ε.Ν ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥς ΩΣ ΠΛΟΙΑΡΧΟΙ ΩΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ........
Η λέξη ντροπή έχει χάσει το νόημα της στο ΛΙΜΕΝΙΚΟ όπως λένε οι φίλοι του Ε.Ν και μαζί ΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥΣ και Η ΑΛΗΘΕΙΑ ,ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ, Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ,Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ..............ΚΡΙΜΑ..........

ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: