Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

OI ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΛΣ ΣΤΟ ΥΕΝ - ΓΙΑΤΙ???

Μου φαίνεται παράξενο, ότι οι εφοπλιστές θέλουν το Λ.Σ στο ΥΕΝ, και δεν ξεκαθαρίζουν τι από το ΛΣ θέλουν ακριβώς, διότι αν θέλουν τους τροχονόμους του σώματος, εάν θέλουν ένα θαλασσινό σώμα επιβολής του νόμου, να ασχολείται στην στεριά, μάλλον κάποιο λάκκο έχει η φάβα, και πιστεύω ότι αυτό θα ξεκαθαριστεί σύντομα.  Η τελευταία δε παράγραφος του δημοσιεύματος, αν μη τι άλλο, μ' έκανε και γέλασα διότι δεν πιστεύω ότι κάποιος το είπε, δηλαδή δεν λέγεται.
Ναι στο ΥΕΝ η Ναυτιλιακών υποθέσεων, ναι στο αρχηγείο Λ.Σ, όπου το μεν αστυνομικό κομμάτι θα ανήκει στο δημόσιας τάξης και οι άλλες υπηρεσίες στο ΥΕΝ, όπως παλιά.
Στην τελική ας του αλλάξουν και όνομα, τι σημαίνει λιμενικός? αυτός που ασχολείται με το λιμάνι.. η όχι??
Βέβαια, όταν φθάνουν οι φορείς της πρώτης ναυτιλίας, απειλούν με αποχώρηση από το νηολόγιο, φαίνεται ότι κάποιοι το παίζουν... και νομίζουν ότι θα τα βγάλουν πέρα και χωρίς την ναυτιλία.Έτσι και μερικοί πάρουν και τα γραφεία τους?? ε τότε κλάψτα Χαράλαμπε..

Ειρήσθω εν παρόδω, ΓΙΩΤΑΣ με κεφαλαία, ο πρώτο ΥΕΝ του πασοκ, και ο μόνος αμόλυντος, και για όσους γνωρίζουν δεν έφυγε διότι ήθελε να διαλύσει το ναυτιλίας αλλά διότι.... το αφήνω...  η ομάδα ανθρώπων που ανήκε και ο Γιώτας ήταν πάνω απ' όλα....
Και για να μην ξεχνιόμαστε, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διαλύσεις κάτι, ο πατέρας του σημερινού διάλεξε την πολιτική από την μετωπική σύγκρουση, και το πρώτο θύμα ήταν τα λεφτά του ΝΑΤ, δηλαδή των ναυτικών, δηλαδή αυτών που τους κράτησαν σε κάποιο επίπεδο και αναμφίβολα αυτών που θεωρούσαν ότι οι η Ελλάδα δεν είναι για πειράματα, έχει περάσει από όλες τις καταστάσεις.
Γι' αυτό εν μέρει και δικαιολογώ την αυστηρή προειδοποίηση των εφοπλιστών.

Ένα κομμάτι μόνο από το marinews...
Το τοπίο για την διοίκηση της ναυτιλίας είναι τόσο θολό, ώστε ούτε οι υπουργοί που θα κληθούν σε λίγες μέρες να αναλάβουν και επίσημα το χαρτοφυλάκιο του Θαλασσίων Μεταφορών δεν φαίνεται να έχουν σαφή εικόνα για το περιεχόμενο του.
Πάντως, οι εφοπλιστές είναι σαφείς, ακόμα και αν η κυβέρνηση αποφασίσει να στείλει το Λιμενικό Σώμα στο υπουργείο Γεωργίας, τότε εκεί θα πρέπει να είναι και η θέση της ναυτιλίας.

1 σχόλιο:

ακταιωρός είπε...

90 χρόνια έχουν τους λιμενικούς για γραφιάδες με την ανοχή και υποστήριξη των ανώτατων αξιωματικών του σώματος.
Μάλλον έτσι τους βολεύει.
Καλά τα λες και στην πιο πάνω ανάρτηση αλλά δεν φταίμε εμείς που μας έχουν κάνει μπάχαλο.
Γιατί να μας αλλάξουν όνομα ;
Για να μας αλλάξουν και αρμοδιότητες και να ασχολούμαστε με αυτά που είναι να ασχοληθούμε και να χάσουν το φθηνό προσωπικό τους οι εφοπλιστές;