Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

M/Y STROVILI ( USA) MISTRAL BLUE ( BRITISH - ΠΑΝ ΛΑΙΜΟΣ - ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΛΑΙΜΟΥ

Συνέχεια στην εγκατάλειψη του πληρώματος του Λαιμού και της Χρυσάνθης, με την ευκαιρία
δημοσιευμάτων κοσμο-φτωχοπολίτικων περιοδικών .


Αντιπερισπασμός η πραγματικότητα?
Η ουσία είναι  ότι άφησε απλήρωτο το πλήρωμα,  όπου βέβαια ποτέ δεν ήταν εντάξει στις υποχρεώσεις του, με την κ Χρυσάνθη  ανήμπορη να επέμβει.
Μόνο το όνομα της κ Χρυσάνθης ακουγόταν λόγω κοινωνικών εκδηλώσεων, αλλά τώρα και ιδιαίτερα μετά το δημοσίευμα περί  εγκατάλειψης του πληρώματος και την κατάσχεση και των 2 θαλαμηγών σκαφών, στα ρεπορτάζ μπαίνει και το όνομα του Π Λαιμού, με αναφορές  σε πλούτη  σε δισεκατομμύρια, και νέες κατασκευές θαλαμηγών στην Τουρκία από  αυτόν που αφήνει στην πείνα το πλήρωμα του.
Βέβαια , υπερβολικές δημοσιογραφικές αναφορές γίνονται, αλλά εδώ μάλλον έχουν δρομολογηθεί από τον ίδιο μέσω της συζύγου,  σαν αντιπερισπασμός   για το χάλι που έφθασαν να εγκαταλείψουν το πλήρωμα απλήρωτο και αβοήθητο. Δηλαδή, περισσότερο νοιάζονται για τα δυσμενή σχόλια της υψηλής κοινωνίας, παρά για το αν έχει να φάει το πλήρωμα του.   
Και μιας και λέμε για πλήρωμα, εννοούμε ανθρώπους που εργάζονται κοντά του πάνω από 10 χρόνια, τον έχουν βγάλει ασπροπρόσωπο σε δύσκολες περιστάσεις, και βεβαίως  το συναισθηματικό δέσιμο που συνδέει τον πλοιοκτήτη με το πλήρωμα του, είναι για νορμάλ καταστάσεις και όχι για πρακτικές τύπου πηγούνι, που είναι και μοναδικές..
Όπως  θα διαβάσετε στα παρακάτω ρεπορτάζ, αναφέρεται σαν πλοιοκτήτης, σαν δισεκατομμυριούχος , αλλά μάλλον για  αυτιά που έχουν συνηθίσει να ακούνε μπούρδες.
Ο  υπεύθυνος του γραφείου του στον Πειραιά, συνταξιούχος Πλοίαρχος,  κάνει την πάπια εξαφανισμένος από παντού, λόγω  της κατάστασης, 
Οι κάθε λογής παρατρεχάμενοι, έχουν εξαφανισθεί  μόλις φάνηκε η πείνα..
Ξέρετε? Είναι ντροπή να ακούγεται ένα τέτοιο όνομα, σε τέτοιες πρακτικές, και κανένας να μην διαφοροποιείται, εννοώ από τους υπόλοιπους  της οικογένειας.
Είναι ντροπή όχι τώρα με την κρίση αλλά πάντοτε, να εγκαταλείπεις το πλήρωμα σου, και έστω για τα μάτια να δηλώνεις   δυσεκατομυριούχος, και δεν εννοώ  μόνο τον πλοιοκτήτη αλλά και αυτούς τους υποθετικά δημ/φους, που αν μη τι άλλο θα έπρεπε να ντρέπονται, γράφοντας τέτοιε μπούρδες.
Διαβάστε παρακάτω….
Δεν  μεταφέρω  τις βλακείες από  κουτσομπολίστικο περιοδικό ούτε καν θα τους κάνω διαφήμηση, αλλά γενικότερα τι γράφεται στον τύπο της  βλακείας και της αποχαύνωσης.
Λυπάμαι, διότι το  ένα από τα 2 θαλαμηγά σκάφη ανήκε σε  μορφή της διεθνούς ναυτιλιακής κοινότητος, και βέβαια που να φανταζόταν η Λαίδη Νταιάννα ότι θα ήταν η τελευταία της κρουαζιέρα με το σκάφος του γκαντέμη.
Η μεταβολή των ιδιοκτησιακών στοιχείων από τον ένα στον άλλο της οικογένειας δεν απαλλάσσει κανέναν από τις ιερές υποχρεώσεις του.




Δεν υπάρχουν σχόλια: