Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

H πολιτεία είναι αποφασισμένη να στηρίξει τον Έλληνα ναυτικό ( ΟΥΑΟΥ )

...βρε cojones δεν θα βάλετε μυαλό ποτέ? ( γιατί ρωτάω?)
Ο υπουργός του προπο, στέλνει χαιρετίσματα στους ναυτικούς, καλό είναι δεν λέω? αλλά από πότε??
Που είναι ο υπουργός αλιείας? ναυτιλίας θέλω να πω... τον μπερδέψανε στο σάκο με την παπαρδέλα?

Ας οργανώσουν την ακτοφυλακή, και ας αφήσουν την διοίκηση της ναυτιλίας στους υπόλοιπους.
Και μαζί με τις ευχές κάνει και πολιτική της καβίλιας..Δηλαδή να.. η μεγάλη Ελληνική ναυτιλία (που το πασοκ θέλει να διαλύσει), η ναυτοσύνη των Ελλήνων, οι εφοπλιστές, λαλαλα, δεν πάει να τραγουδήσει αλλού? εδώ μας κουφάνανε ...
άντε να βρείτε καθηγητές, για να σπουδάσουν τα στελέχη, και μετά βλέπουμε.
Ότι πιάσατε στα χέρια σας το ρημάξατε, ευτυχώς για την ναυτιλία που δραστηριοποιείται εκτός.
Ο αποκρουστικός παγκάλ λέει μερικές αλήθειες.
Φέρτε τα λεφτά πίσω στο ΝΑΤ.







- Μήνυμα του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή στους Έλληνες ναυτικούς για την Παγκόσμια Ναυτική Ημέρα

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ναυτικής Ημέρας 2010, ο Yπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής απέστειλε στους Έλληνες ναυτικούς το ακόλουθο μήνυμα:
«Με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ναυτικής Ημέρας, εκ μέρους του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και της ελληνικής κυβέρνησης, απευθύνομαι σε κάθε Έλληνα ναυτικό.
Σήμερα, σε όλη την υφήλιο οι Έλληνες ναυτικοί διασχίζουν τις θάλασσες και εργάζονται σκληρά, με συνέπεια και σοβαρότητα για την ευημερία των οικογενειών τους, για την ανάπτυξη του κλάδου τους, για την εξάπλωση και την ενίσχυση του κύρους της Ελλάδας σε ολόκληρο τον κόσμο.
Μαζί με την επιχειρηματική ισχύ των Ελλήνων εφοπλιστών, αναγνωρίζεται ολοένα και περισσότερο η ναυτοσύνη των Ελλήνων ναυτικών. Ένας συνδυασμός που καθιστά την Ελλάδα παγκόσμια υπερδύναμη στον τομέα της ναυτιλίας.
Οι προκλήσεις είναι μεγάλες. Ανταγωνισμός. Απαιτήσεις για την ποιότητα των προσφερομένων υπηρεσιών. Ολοένα και αυστηρότερες εγγυήσεις που απαιτούνται για την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας και κυρίως για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος.
Τα σύγχρονα, ασφαλή και φιλικά προς το περιβάλλον πλοία έχουν ανάγκη από ικανά και εκπαιδευμένα στελέχη, να πλαισιώνουν όλους τους τομείς δράσης μιας σύγχρονης ναυτιλιακής επιχείρησης, στη θάλασσα και τη στεριά.
Η πολιτεία είναι αποφασισμένη να σας στηρίξει και να προσφέρει στη ναυτιλία μας στελέχη, των οποίων οι δεξιότητες , η γνώση και η εμπειρία εξελίσσεται και αναβαθμίζεται.
Εύχομαι σε όλους υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, καλή πορεία, ήρεμες θάλασσες και ασφαλή λιμάνια.»

2 σχόλια:

ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ είπε...

Οι ναυτικοί ακόμη ανήκουν στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Ko Χρήστο Παπουτσή, αφού δεν έχουν ακόμη εκδοθεί τα σχετικά Π.Δ. με τις αρμοδιότητες του Υπουργείου Θαλασσίων υποθέσεων .....

ακταιωρός είπε...

Λιμανίσιες κουβέντες , καθαρές κουβέντες !
Πέντε λόγια απλά και κατανοητά.
Με δυο αράδες τα είπες όλα !
Συμφωνώ μαζί σου.