Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

ΤΙΤΑΝ - ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗΣ ΝΑΥΤΙΤΑΝ

...ακούμε (αν) για Ελληνκά προιόντα, και γουρλώνει το μάτι από την έκπληξη. Εκεί φτάσαμε.
Από τις πρώτες σε εξαγωγή τσιμέντου, και τώρα έχουμε γεμίσει από Ανατολικά μας και σε λίγο από δυτικά μας. Οι Ελληνικοευρωπαικές, έχουν αναγάγει το ψαλίδι, σαν καλλίτερο εργαλείο τους αλλά φαίνεται και αυτό δεν είναι αρκετό για να τους κρατίσει.

Ο μεγάλος του Τιτάνα, είχε αναφέρει την Πρωτοχρονιά του 2009(?) ότι, αν τους βρει το 10, θα είναι ευτιχισμένοι. Παράλληλα όμως , έστησαν και ένα εργοστάσιο στην Αλβανία.

Το τέλος όμως για την Ναυτιτάν, την ναυτιλιακή είναι οριστικό, και έτσι άλλη μία κυρία λιγότερη, και ανάπτυξη πουθενά.  Θα μου πείτε, εδώ δεν έγινε όταν έπρεπε, τώρα που είναι μαύρα κι' άραχνα θα γίνει?

Κι' όμως , πολλοί έχουν ξεκινήσει σε κρίσεις και έγιναν μεγάλοι, άρα κάπου υπάρχει η διαφορά που δεν γίνεται αντιληπτή από τους κυβερνώντες.

Λίγο πιο πριν, τελείωσε και το ναυτιλιακό ( πλοιοκτησία) της ΛΑΡΚΟ, και απ' ότι ακούγεται πάει και αυτή για πούλημα. Αλλά πολλά λέγονται και τίποτα δεν γίνεται, που να δείχνει και κάποια ελπίδα βρε παιδί μου. Ο κόσμος κατάντησε σαν αποξηραμένος μαιντανός...

Δεν υπάρχουν σχόλια: